Timmerbedrijf Amsterdam

Geplaatst door & de categorie Portfolio, Timmerman Amsterdam en Amstelveen, Timmerwerk.

Aannemer Amsterdam

Het voorjaar is weer begonnen dat is altijd een leuk moment om uw huis weer even op te frissen! Plafonds witten, wanden stukadoren, ramen, kozijnen en deuren schilderen. Ramen en deuren opnieuw inhangen. Vraag een ervaren timmerman om advies. Een kast op maat onder een trap. Gezellige louvredeurtjes voor de ramen is een leuk goedkoop alternatief voor schutters. De zolder verbouwen zodat er extra bergruimte ontstaat of extra slaapkamers maken. Uw aannemer kan alle wensen vrijblijvend met u bespreken. Of bent u toe aan het vernieuwen van de badkamer of toilet?

Wat u wilt is mogelijk!

Wilt u het bad er uit in verband met valgevaar of een totale senioren badkamer met een verhoogd toilet en handgrepen of juist een moderne badkamer met inloopdouche en drain? Alles is mogelijk.
Vraag een vrijblijvend gesprek aan bij een vakkundige aannemer.

Advies op maat

Alderbouw kan u adviseren bij de indeling van de badkamer en alle wensen met u bespreken. Ziet u er tegen op om er zelf achter aan te gaan om een badkamer uit te zoeken? Bespreek dit met de aannemer Amsterdam van Alderbouw zodat duidelijk is wat u zelf aan wilt schaffen of dat u liever alles aan een ervaren vakman over laat. Neem contact op via [email protected] of 06 33 22 4800 voor al uw vragen.

Leave a Reply

  • (will not be published)

    Wilt u meer weten over Alderbouw?