Geplaatst door & de categorie Portfolio, Timmerman Amsterdam en Amstelveen, Timmerwerk.

Aftimmerwerk Amsterdam en Amstelveen


Wil je een tussenwandje plaatsen in je woonkamer? Heb je de wens om een houten dakkapel of overkapping te plaatsen? Ben je op zoek naar iemand die je keuken kan afwerken of heb je een andere wens op het gebied van aftimmerwerk in Amsterdam of Amstelveen? Alderbouw is je graag van dienst.

Aftimmerwerk voor iedere klus

Aftimmerwerk komt vaker voor dan je je wellicht realiseert. Vele zaken in en om het huis zijn van hout gemaakt. Hout kan een relatief goedkope en duurzame oplossing zijn voor diverse projecten. Bij aftimmerwerk komt ook vaak meer kijken dan je denkt. Denk bijvoorbeeld aan de keuze van het materiaal. Want welk materiaal is geschikt voor de ruimte die je in gedachte hebt? En ook de omstandigheden zijn niet onbelangrijk. Moet er bijvoorbeeld rekening gehouden worden met elektriciteits- of loodgieterwerkzaamheden? Hoe duurzaam wil je dat het materiaal is? En wat is het doel van het aftimmerwerk? Het is goed om bij deze en andere vragen stil te staan, zodat je weloverwogen aan het aftimmerwerk kunt beginnen en de juiste vakmensen daarbij kunt inschakelen.

Aftimmerwerk door een specialist


Vaak is het lastig om de klus zelf te klaren, zeker als je twee linkerhanden hebt. Het is dan wenselijk om iemand in de armen te nemen die aftimmerwerk voor je kan verrichten. Aftimmerwerk is maatwerk. Het is belangrijk om je wensen goed in kaart te brengen. Weet je precies wat je wilt? Bespreek dan wat er mogelijk is met een specialist. Hoewel het eenvoudig klinkt, kan er nog veel komen kijken bij aftimmerwerk. Denk aan het aanleggen van een volledige tussenmuur met deur of de plaatsing van een kozijn. Aftimmerwerk is vakwerk en dient secuur te gebeuren.

Neem contact op voor aftimmerwerk in Amsterdam of Amstelveen


Je kunt in Amsterdam of Amstelveen bij ons terecht voor al je wensen op het gebied van aftimmerwerk. Wij hebben in ieder vertrek van je woning kennis en ervaring opgedaan met aftimmerwerk en we zijn gespecialiseerd in houtbewerking. We bespreken dan ook graag je wensen en eisen, zodat we samen tot een mooi product kunnen komen. Aftimmerwerk is immers maatwerk. Neem daarom vrijblijvend contact met ons op.

2 Responses to “Aftimmerwerk Amsterdam en Amstelveen”

  1. Thomas Branderhorst

    bij ons is zojuist een dakkapel geplaatst. Graag willen wij de gehele zolder (dak en vloer) isoleren, daarna aftimeren en ook stucen. Thomas

    Beantwoorden

Leave a Reply

  • (will not be published)

    Wilt u meer weten over Alderbouw?