Klussenbedrijf Alderbouw

Uw timmerman in Amstelveen, Amsterdam en omstreken.

Gepubliceerd door & in de categorie Onderhoud, Renovatie, Timmerwerk, Verbouwing.

Als gerenommeerd bouwbedrijf met Henk als toegewijde timmerman, heeft Alderbouw een uitgebreide ervaring in het leveren van onderhoud en service aan hotels in Amsterdam en Amstelveen. Met referenties die op aanvraag beschikbaar zijn, hebben we bewezen dat we hoteliers kunnen ondersteunen bij het behoud van een hoogwaardige gastervaring. In dit blogartikel zullen we enkele van de essentiële onderhoudsdiensten bespreken die we bieden, waaronder het vervangen van headboards, het witten van kamers, het vervangen van lampen, het herstellen van hang- en sluitwerk, stucwerkreparaties, schilderklussen, bedreparaties, het herstellen van amaturen, kitwerk, het oplossen van lekkages en het verwijderen van vlekken door middel van verven. Met meer dan 40 jaar ervaring zijn we trots op onze discrete en nette service, waarbij we begrijpen dat in hotels allerlei uitdagingen kunnen voorkomen. Henk van Alderbouw is de vakman die alles kan repareren en uw hotel in optimale staat kan houden.

Vervangen van headboards

Headboards zijn een belangrijk element van het interieur van een hotelkamer. Alderbouw kan headboards vervangen, waarbij we zorgen voor hoogwaardige materialen en vakmanschap om een luxe en comfortabele sfeer te creëren.

Witten van kamers

Het regelmatig witten van kamers is essentieel om een frisse en schone uitstraling te behouden. Ons team kan de muren en plafonds professioneel witten, waardoor uw hotelkamers er als nieuw uitzien.

Vervangen van lampen:

Alderbouw kan lampen vervangen en upgraden, zodat uw hotelkamers goed verlicht en sfeervol zijn. We zorgen voor de juiste verlichtingselementen die passen bij de stijl en behoeften van uw hotel.

Herstellen van hang- en sluitwerk

Functionerende hang- en sluitwerk is van vitaal belang voor de veiligheid en het gemak van uw gasten. Ons team kan hang- en sluitwerk repareren en vervangen, zodat uw hotelkamers goed beveiligd zijn.

Stucwerkreparaties en schilderklussen

Beschadigde stucwerkoppervlakken kunnen de uitstraling van uw hotel beïnvloeden. Alderbouw kan stucwerkreparaties uitvoeren en schilderklussen verzorgen om een naadloze en frisse afwerking te creëren.

Bedreparaties

Comfortabele bedden zijn essentieel voor een goede nachtrust van uw gasten. Ons team kan bedreparaties uitvoeren, zodat uw gasten kunnen genieten van een goede nachtrust in uw hotel.

Herstellen van amaturen

Defecte amaturen kunnen zorgen voor ongemak in uw hotelkamers. Henk van Alderbouw is bekwaam in het herstellen van verschillende soorten amaturen, waaronder verlichtingsarmaturen, kranen en andere functionele elementen, zodat uw gasten moeiteloos kunnen genieten van hun verblijf.

Kitwerk

Het tijdig onderhouden van kitwerk is belangrijk om waterdichtheid en hygiëne te waarborgen. Ons team kan verouderd kitwerk vervangen en nieuwe kit aanbrengen rondom sanitaire voorzieningen, badkamers en andere gebieden in uw hotel.

Oplossen van lekkages

Lekkages kunnen schade veroorzaken en de gastervaring negatief beïnvloeden. Alderbouw is bedreven in het opsporen en oplossen van lekkages, waardoor uw hotelkamers en faciliteiten beschermd blijven.

Verwijderen van vlekken door verven

Vlekken op muren of oppervlakken kunnen de uitstraling van uw hotel aantasten. Ons team kan vlekken effectief verwijderen door middel van vakkundig schilderwerk, waardoor uw hotel een frisse en verzorgde uitstraling behoudt.

Conclusie

Met Alderbouw en de expertise van Henk als timmerman kunt u vertrouwen op professioneel onderhoud en service voor uw hotel. Met onze jarenlange ervaring en een breed scala aan diensten, waaronder het vervangen van headboards, het witten van kamers, het vervangen van lampen, het herstellen van hang- en sluitwerk, stucwerkreparaties, schilderklussen, bedreparaties, het herstellen van amaturen, kitwerk, het oplossen van lekkages en het verwijderen van vlekken door verven, kunnen we uw hotel in topconditie houden. Neem contact met ons op en ontdek hoe Alderbouw uw hotelonderhoud kan verbeteren met kwaliteit en vakmanschap.

Gepubliceerd door & in de categorie Onderhoud.

Als ervaren bouwbedrijf begrijpt Alderbouw het belang van onderhoud en service in scholen. Met Henk, onze bekwame timmerman, aan boord kunnen we een breed scala aan werkzaamheden uitvoeren om de veiligheid en functionaliteit van scholen te waarborgen. Van het plaatsen en vervangen van klimrekken tot het onderhouden van ramen, deuren, sloten en zelfs het tegelen en metselen, we zijn er om scholen te helpen een optimale leeromgeving te creëren voor kinderen. In dit blogartikel zullen we enkele van de essentiële werkzaamheden bespreken die we kunnen uitvoeren en waarom ze van cruciaal belang zijn voor scholen.

1. Klimrekken plaatsen en vervangen: Klimrekken zijn een essentieel onderdeel van speelpleinen op scholen. Alderbouw kan klimrekken plaatsen en vervangen, waarbij we zorgen voor stevige constructies die voldoen aan de veiligheidsnormen. Het regelmatig controleren en onderhouden van klimrekken is van groot belang om ervoor te zorgen dat ze veilig en geschikt zijn voor gebruik door kinderen.

2. Onderhoud van ramen, deuren en sloten: Goed functionerende ramen, deuren en sloten zijn van cruciaal belang voor de veiligheid en beveiliging van scholen. Henk van Alderbouw kan periodiek onderhoud uitvoeren om ervoor te zorgen dat deze elementen in goede staat verkeren. Eventuele reparaties of vervangingen worden vakkundig uitgevoerd om ervoor te zorgen dat de school veilig is en beschermd tegen ongewenste indringers.

3. Klein metselwerk en tegelen: Alderbouw kan ook klein metselwerk en tegelwerk uitvoeren om beschadigde muren of vloeren te herstellen. Dit draagt niet alleen bij aan de esthetiek van de school, maar helpt ook om een schone en hygiënische omgeving te behouden.

4. Veilig maken van ruimtes voor kinderen: Veiligheid staat voorop in scholen. We kunnen verschillende maatregelen nemen om ruimtes veilig te maken voor kinderen. Dit omvat het plaatsen van veilige keukens, waarbij rekening wordt gehouden met kindvriendelijke ontwerpen en materialen. Bovendien kunnen we kasten plaatsen in lokalen om de ruimte georganiseerd en veilig te houden.

5. Herstel en constructie van speeltoestellen: Speeltoestellen zijn geliefd bij kinderen, maar ze vereisen ook regelmatig onderhoud en herstel. Henk van Alderbouw kan speeltoestellen controleren, repareren en zelfs nieuwe toestellen construeren, zodat kinderen veilig kunnen genieten van hun speeltijd.

Timmerman scholen nodig?

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    Uw Telefoonnummer (verplicht)

    Klusbeschrijving

    Gepubliceerd door & in de categorie Electra en loodgieterswerk, Hang- en sluitwerk, Herstelwerk, Isolatie en duurzaamheid, Onderhoud, Renovatie.

    Wanneer je als woningbouwvereniging, woningcorporatie of Vereniging van Eigenaren (VvE) op zoek bent naar een betrouwbare en professionele partner voor (structurele) onderhoudswerkzaamheden, reparaties of volledige renovatie, dan ben je bij Klussenbedrijf Alderbouw aan het juiste adres.

    Over Klussenbedrijf Alderbouw

    Klussenbedrijf Alderbouw heeft al meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van kwalitatieve reparatie-, renovatie- en onderhoudswerkzaamheden – voor zowel particulieren als bedrijven, corporaties en organisaties. Door een persoonlijke benadering en een uitgebreid netwerk van experts – waaronder loodgieters, elektriciens, tegelzetters, dakdekkers, en stukadoors – weten we elke klus te klaren.

    Kleine en grote reparaties

    Waar geleefd wordt, gaat wel eens wat stuk. Ook woningbouwverengingen krijgen hier mee te maken. Hoewel sommige reparaties en onderhoudswerkzaamheden voor rekening van de huurder komen, ligt er voor andere reparatieverzoeken ook een verantwoordelijkheid bij de woningbouwvereniging of de VvE. Dit is veelal het geval wanneer er sprake is van gemeenschappelijke voorzieningen. Het indienen van deze verzoeken door de huurder(s) is bij verschillende corporaties op een andere manier ingericht. Voor woningbouwverenigingen is het van belang om adequaat te reageren op dergelijke verzoeken. Wanneer je als corporatie een betrouwbaar klussenbedrijf ‘achter de hand hebt’, kunnen (kleine) reparaties snel worden uitgevoerd en behoud je de tevredenheid van de huurders.

    Oplevering van (nieuwe) woningen

    Woningbouwverenigingen, -corporaties en VvE’s hebben – in vergelijking met de koophuizenmarkt – vaker te maken met verloop van bewoners. Verhuizingen vinden vaker plaats en huizen wisselen vaker van eigenaar. In veel gevallen wordt vóór oplevering aan de nieuwe huurder de woning geïnspecteerd en achterstallig onderhoud bijgewerkt of reparaties uitgevoerd. Hierdoor kunnen de nieuwe bewoners beginnen aan een goede start in hun nieuwe huurwoning. Vaak gaat het hier om werkzaamheden als het bijwerken van het stucwerk, schilderwerkzaamheden, reparaties aan het plafond of dak of het vervangen van het sanitair en de keuken.

    Ook bij het opleveren van nieuwe woningen van een woningbouwverenigingen is het van belang dat de woningen instapklaar zijn. Voor de opleveringswerkzaamheden met betrekking tot (nieuwe) woningen ben je bij Klussenbedrijf Alderbouw aan het juiste adres. Wij werken snel en efficiënt en zorgen ervoor dat de woning(en) klaar wordt gemaakt om te worden betrokken. Door ons uitgebreide netwerk van specialisten, kunnen we vrijwel elke klus aannemen. Ook grotere projecten – zoals installatie- of opleverwerkzaamheden voor een volledige wijk of straat – is voor ons geen enkel probleem.

    Een greep uit de mogelijkheden wat wij voor je kunnen betekenen:

    • Verwijderen en/of plaatsen van vloeren en vloerbekleding, zoals laminaat, zeil, gietvloer, vloerbedekking etc.
    • Egaliseren van vloeren en herstellen van vloerschade en vloerdelen
    • Stucwerk van muren en wanden
    • Timmerwerkzaamheden, waaronder aftimmeren
    • Inhangen van ramen en deuren
    • Controle, inspectie en reparatie van nutsvoorzieningen
    • Hang- en sluitwerk inspecteren en – indien nodig – vervangen
    • Reparatie en renovatie van keuken(apparatuur)
    • Reparatie en renovatie van het sanitair, zoals kranen, toiletten en douche/bad
    • Algemene beschadigingen repareren
    • Vensterbanken vervangen of repareren
    • Inspectie en reparatie van daken, dakbedekking en plafonds
    • Betegeling repareren en/of vervangen
    • Bestrating van de tuin of oprit vervangen/aanleggen
    • Balkonhek inspecteren en eventueel vervangen

    Structureel onderhoud aan woningen van corporaties

    Als woningbouwvereniging, woningcorporatie of VvE ben je verplicht om het structurele onderhoud van de woningen/appartementen te verzorgen. Het is belangrijk om hiervoor een meerjarenplanning op te stellen, zodat overzichtelijk wordt gemaakt wanneer welke werkzaamheden plaatsvinden. Bij een eventuele controle is het belangrijk dat je hier inzicht in kunt verschaffen. Over het algemeen gaat groot onderhoud over de buitenzijde van het betreffende pand. Denk bijvoorbeeld aan:

    • Schilderwerk aan de buitenkant van de woning of het appartementencomplex
    • Vervangen of repareren van kozijnen
    • Onderhoud aan gemeenschappelijke ruimtes, zoals het trappenhuis of de hal
    • Herstel- of vervangingswerkzaamheden m.b.t. daken, dakbedekking en dakgoten
    • Bijwerken van gevel-, metsel- en voegwerk
    • Vervangen of plaatsen van voorzieningen als een gezamenlijke ketel of leidingwerk

    Klussenbedrijf Alderbouw is een betrouwbare partner voor structurele onderhoudswerkzaamheden en wij gaan graag met jou de samenwerking aan. We bieden de mogelijkheid om samen een planning te maken, zodat voor beide partijen duidelijk en overzichtelijk is welke werkzaamheden wanneer worden uitgevoerd. Mochten er gedurende onze samenwerkingsperiode plannen wijzigen, dan is dat geen enkel probleem. Wij zijn daarin zeer flexibel. Vele onderhoudswerkzaamheden zullen wij zelfstandig kunnen uitvoeren, maar mocht dat niet het geval zijn, dan beschikken wij over een uitgebreid netwerk van specialisten die ons met specialistische klussen kunnen ondersteunen. Uiteraard zullen we dit altijd in overleg bepalen en nemen wij de volledige verantwoordelijkheid.

    Klussenbedrijf Alderbouw | Meer Informatie & Contact

    Wil je meer informatie over een (structurele) samenwerking met Klussenbedrijf Alderbouw? Heb je een vraag over een specifieke klus? Of wil je graag weten wat wij kunnen betekenen voor jouw woningbouwvereniging, woningcorporatie of VvE? Neem dan vrijblijvend telefonisch contact op via 06-33224800 of per e-mail via [email protected]. Ook is het mogelijk om direct een offerte op te vragen. Gebruik hiervoor het contactformulier op de website van Klussenbedrijf Alderbouw.

    Gepubliceerd door & in de categorie Electra en loodgieterswerk, Herstelwerk, Inbouw- en balkonkasten, Isolatie en duurzaamheid, Onderhoud.

    Over de inrichting van een schoolgebouw wordt vaak jarenlang nagedacht. Naast dat het een fijne plek voor het verzorgen en ontvangen van onderwijs moet zijn, is het ook van essentieel belang dat het schoolgebouw comfortabel, veilig, toegankelijk, goed verlicht en goed geventileerd is. Leerlingen en onderwijzend personeel brengen er namelijk ontzettend veel tijd door. Voor de inrichting van schoolgebouwen dient er rekening te worden gehouden met verschillende kwaliteitseisen. Dit is voor zowel groot als klein onderhoud van toepassing. Klussenbedrijf Alderbouw is op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen, technieken en wet- en regelgeving en helpt je graag bij de renovatie en/of onderhoud van het schoolgebouw.

    Renovatie en onderhoud in en om het schoolgebouw

    De school is meer dan alleen maar het fysieke schoolgebouw met de daarbij behorende voorzieningen als sanitair, elektra, verlichting en systemen voor (brand)veiligheid. Ook al het schoolmeubilair, de gebruikte materialen, opslagvoorzieningen, apparatuur, maar ook de parkeergelegenheid en het schoolplein horen erbij. Doordat alle voorzieningen veelvuldig gebruikt worden, zal er met enige regelmaat onderhoud plaats moeten vinden. Waar gewerkt (en gespeeld!) wordt, gaan zaken kapot. Om de veiligheid te garanderen is het daarom van belang dat er structureel onderhoud plaatsvindt. Bij Klussenbedrijf Alderbouw ben je aan het juiste adres voor allerlei soorten renovatie en onderhoud van schoolgebouwen – van kleine klusjes zoals het repareren van een opslagkast of hekwerk tot het compleet renoveren van bijvoorbeeld een studie- of overlegruimte.

    Onderhoud schoolgebouw | Werkzaamheden

    Wat kan klussenbedrijf Alderbouw voor jouw schoolgebouw of schoolomgeving betekenen? Een greep uit de mogelijkheden:

    • Renovatie klaslokalen en personeelskamer
    • Vernieuwing ramen, deuren en kozijnen
    • Vervaardigen van kasten voor de schoolbibliotheek
    • Onderhoud hang- en sluitwerk
    • Plaatsen van hekwerk rondom het schoolplein
    • Kleine reparaties
    • Schilderwerk klaslokalen / gemeenschappelijke ruimtes
    • Herstelwerkzaamheden verlichting en ventilatie
    • Plaatsen van gips- en/of systeemwanden – tussenwanden
    • Onderhoud of herstelwerkzaamheden van vloeren
    • Onderhoud of herstelwerkzaamheden van trappen en trapleuningen
    • Renoveren van het sanitair
    • Gevelwerkzaamheden
    • Afvoeren van (bouw)materialen
    • Verschillende soorten timmerwerk
    • En meer….

    Onderhoud schoolgebouw | Planning & Organisatie

    Scholen hebben vaak talloze ideeën, wensen en behoeften voor de inrichting, het onderhoud of renovatie van het schoolgebouw en de schoolomgeving. Klussenbedrijf Alderbouw wil zoveel mogelijk hierop aansluiten. In een oriënterend gesprek bespreken we daarom graag de aanpak van de gewenste werkzaamheden. Indien nodig schakelen we experts uit ons netwerk in. Wij hebben al verschillende schoolteams en onderwijsorganisaties mogen helpen aan de vernieuwing van (delen van) het schoolgebouw – van totale herinrichting van klaslokalen tot het plaatsen van kleine keukentjes (inclusief watertoevoer) in gemeenschappelijke ruimtes.

    Bij de planning en organisatie van de werkzaamheden houden we zoveel mogelijk rekening met de schooltijden. Wij weten dat het belangrijk is dat het onderwijs gewoon door kan gaan en dat leerlingen en personeel zo min mogelijk overlast ervaren van de werkzaamheden. In overleg is het bijvoorbeeld ook mogelijk dat we de renovatie- en/of onderhoudswerkzaamheden gedurende de schoolvakanties uitvoeren. In sommige gevallen is het echter niet mogelijk om buiten schooltijden de werkzaamheden uit te voeren. Wij zorgen er dan echter voor dat men zo min mogelijk last heeft van geluidshinder of andere storende factoren.

    Meer informatie & Contact

    Klussenbedrijf Alderbouw is in te zetten voor zowel eenmalige klussen als structurele samenwerking. Als je op zoek bent naar een betrouwbare partner voor structurele onderhoudswerkzaamheden van het schoolgebouw, het schoolgebouw of de schoolomgeving, gaan we graag met je in gesprek. We kunnen dan een langetermijnplanning opstellen, zodat er structureel aan de veiligheid en het comfort van de gebruikers van het schoolgebouw wordt gewerkt.

    Heb je een vraag over bepaalde werkzaamheden, ben je benieuwd welke kosten het met zich meebrengt of wil je vrijblijvend met ons de mogelijkheden voor (structureel) onderhoud of renovatie bespreken? Geen probleem! Neem contact met ons op. Wij staan je graag te woord.

    Gepubliceerd door & in de categorie Inbouw- en balkonkasten, Onderhoud.

    Heb je last van ruimtegebrek, doordat je bijvoorbeeld in een klein appartement, grachtenpand of flatgebouw woont? Maar beschik je wel over een balkon? Dan hebben we wellicht de perfecte oplossing voor je. Er zijn namelijk verschillende manieren om meer (opslag)ruimte te creëren op het balkon; denk bijvoorbeeld eens aan multifunctioneel terrasmeubilair waar je je spullen in of onder kunt opbergen, een stellage aan de muur, wandplanken, een opbergkist voor tuinspullen en -gereedschap, een nis in de muur of… kies voor de installatie van een balkonkast.

    Een balkonkast als oplossing voor ruimtegebrek

    Een balkonkast is een perfecte oplossing voor woningen of panden met weinig ruimte binnenshuis. Daarnaast draagt een mooie balkonkast ook bij aan de uitstraling van je balkon. Laat het de eyecatcher van je balkon worden!

    Sommige balkons beschikken al over een (verouderde) balkonkast, maar ook wanneer dit niet het geval is, is het vaak niet lastig om er een te plaatsen. De echte doe-het-zelver gaat natuurlijk zelf aan de slag met het plaatsen van een balkonkast, maar houd er rekening mee dat er verschillende belangrijke factoren een rol spelen. De materialen die worden gebruikt, moeten namelijk geschikt zijn voor buitentemperaturen en verschillende weersomstandigheden. Wil je verzekerd zijn van een degelijke en robuuste balkonkast waar je jarenlang plezier van zult hebben? Kies dan voor de installatie van een balkonkast door een vakman. Klussenbedrijf Alderbouw heeft ruime ervaring in het (de)monteren, plaatsen en vervaardigen van balkonkasten.

    Klassieke balkonkast door Klussenbedrijf Alderbouw

    Door de jaren heen hebben we al verschillende klanten mogen helpen met het ontwerp en de installatie van een klassieke balkonkast. We maken hierbij gebruik van klassiek timmerwerk in combinatie met diverse lijstwerken en kraaldelen van verschillende houtsoorten en in diverse kleuren. We streven ernaar om volledig tegemoet te komen aan jouw wensen en behoeften. Verschillende vakken? Meerdere planken? Uitschuifbare delen? Een bepaalde soort deur? Het bevestigen van hang- en sluitwerk of misschien wel een bijzondere deurknop? Een fris kleurtje? Geen probleem bij Klussenbedrijf Alderbouw! En we sluiten de klus pas af als jij tevreden bent met het resultaat.

    Balkonkasten | Voorbeelden

    Voor een huishouden met een klein appartement maakten we bijvoorbeeld twee balkonkasten in klassiek wit – helemaal in stijl met het design van de woning en het balkon. Een resultaat om trots op te zijn. Bekijk hier de bouwtekening en het resultaat van de klassieke balkonkast.

    Een ander voorbeeld is de klassieke Amsterdamse balkonkast die we maakten voor een familie wonend in een oud grachtenpand. Zij kozen voor een bruine uitvoering met legplanken en -vakken voor een uitbreiding van de opslagruimte. Het klassieke infreeswerk is volledig in stijl met de buitenzijde van de woning. Bekijk hier het resultaat van de inbouw balkonkast.

    Wat kost het ontwerpen en plaatsen van een (klassieke) balkonkast?

    Elk balkon is anders, zo ook elke balkonkast. Factoren als wensen en behoeften, omvang, inhoud en type van de kast en het materiaalgebruik zijn van invloed op de kosten voor het ontwikkelen en plaatsen van een balkonkast. Daarnaast zijn er ook nog eventuele bijkomende kosten voor bijvoorbeeld (nieuw) hang- en sluitwerk, deurknoppen, afwerking etc. In de ontwerpfase bespreken we je wensen en het beschikbare budget, en kunnen we je op basis daarvan een passend aanbod geven.

    Voor meer informatie en details over het plaatsen van een (klassieke) balkonkast, kun je een vrijblijvende offerte aanvragen bij Klussenbedrijf Alderbouw.

    Geef uw balkon een speelse uitstraling met een speciale opbergkist die bruist van kleur en karakter. Het is belangrijk om een ​​materiaal te kiezen dat de tand des tijds doorstaat in een buitenomgeving. Hout, rotan, vlechtwerk, aluminium, roestvrij staal, metaal, smeedijzer en gietijzer zijn enkele materialen die het Indiase klimaat kunnen doorstaan, hoewel ze elk een zekere mate van onderhoud nodig hebben.

    Gepubliceerd door & in de categorie Electra en loodgieterswerk, Hang- en sluitwerk, Herstelwerk, Timmerwerk, Verbouwing.

    Is het kleinste kamertje in huis – het toilet – aan een opknapbeurt toe? Dan ben je bij Klussenbedrijf Alderbouw aan het juiste adres voor een (complete) renovatie van de wc. Er kunnen diverse redenen zijn waarom je het toilet zou willen renoveren; jullie hebben bijvoorbeeld net een nieuwe woning gekocht en willen een fris en schoon toilet plaatsen, de huidige wc is verouderd, voldoet niet meer aan de hedendaagse techniek of vertoont gebreken. Ook kan het zijn dat je de toiletruimte gebruiksvriendelijker wilt maken of dat er aanpassingen nodig zijn vanwege fysieke klachten. Een verhoogd toilet of een andere indeling van de ruimte kan dan uitkomst bieden. Maar misschien wil je ook wel gewoon je wc een nieuwe stijl en uitstraling geven, passend bij de inrichting en het ontwerp van de volledige woning. Je brengt immers best veel tijd door in het kleinste kamertje.

    Waar je ook precies naar op zoek bent of wat je wensen voor de renovatie van het toilet ook zijn, Klussenbedrijf Alderbouw helpt je graag met de verbouwing, vernieuwing of renovatie van je wc. Wij zorgen ervoor dat het vernieuwde toilet volledig aansluit bij jouw wensen en behoeften – van het ontwerp tot de uitvoering en afwerking.

    WC Renovatie | Ontwerp, Voorbereiding & Uitvoering

    Alvorens we aan de slag gaan met de renovatie van de wc, bespreken we eerst uitgebreid en tot in detail jouw wensen en behoeften. Wij hebben al vele huishoudens mogen helpen aan een nieuwe toiletruime – van het plaatsen van enkel een nieuwe toiletpot tot een renovatie van de volledige ruimte. De mogelijkheden zijn eindeloos… Wil je bijvoorbeeld een hangend of verhoogd toilet? De toiletpot op een andere plek in de ruimte? Een fonteinkraantje in de toiletruimte? Een nieuwe vloer of betegeling van de ruimte? Of misschien wel een urinoir? Geen probleem! Wij adviseren je graag over de verschillende mogelijkheden.

    Wanneer het project duidelijk is, gaan we aan de slag met de voorbereidende werkzaamheden. Denk bijvoorbeeld aan het verwijderen en afvoeren van de oude toiletpot, het uitvoeren van reparaties die nodig zijn voor de installatie van de nieuwe wc en het inschakelen van (externe) vakspecialisten voor eventuele werkzaamheden m.b.t. bedrading, loodgieten, tegelzetten en stukadoorwerk. We beschikken over een uitgebreid netwerk van experts en weten altijd een geschikte en professionele partner te vinden. Vervolgens gaan we aan de slag met de uitvoering van de werkzaamheden.

    Toilet Renovatie | Mogelijkheden

    Heb je nog een traditionele toiletpot en wil je graag een hangend toilet? Of is de betegeling van de toiletruimte aan vervanging toe? Wil je graag een andere indeling of een frissere uitstraling? Alle denkbare mogelijkheden voor wc renovatie kunnen door ons worden uitgevoerd. Een greep uit de mogelijkheden:

    • Een toilet(pot) verwijderen en/of plaatsen
    • De volledige toiletruimte slopen en renoveren
    • Een waterfonteintje verwijderen en/of plaatsen
    • Leidingwerk aanpassen
    • Een nieuwe toiletdeur plaatsen
    • Wand- en vloertegels verwijderen en plaatsen
    • Toiletvloer egaliseren
    • Aan- en afvoer van water aanleggen, verplaatsen, inspecteren of repareren
    • Plafond verlagen of verhogen
    • Stucwerk
    • Verwarming plaatsen / radiator (de)monteren
    • Accessoires plaatsen of bevestigen, bijvoorbeeld een toiletrolhouder of toiletborstelhouder
    • Kitwerk
    • En meer…

    Bekijk hier een voorbeeld van een onlangs uitgevoerde klus m.b.t. wc renovatie; het plaatsen van een nieuw Villeroy & Boch toilet met waterbesparend en duurzaam dual flush systeem.

    Wat kost een wc renovatie?

    Elke verbouwing/renovatie van een wc is anders. Factoren als wensen en behoeften, oppervlakte van de toiletruimte, materiaalgebruik en de concreet uit te voeren werkzaamheden zijn van invloed op de kosten van de renovatie. Daarnaast zijn er ook nog eventuele bijkomende kosten voor (nieuw) sanitair, zoals een nieuwe toiletpot of een nieuwe wasbak. In de ontwerpfase bespreken we je wensen en het beschikbare budget, en kunnen we je op basis daarvan een passend aanbod geven.

    Voor meer informatie en details over de kosten van een wc renovatie, kun je een vrijblijvende offerte aanvragen.

    Gepubliceerd door & in de categorie Onderhoud.

    Er kunnen verschillende redenen zijn waarom je jouw badkamer volledig zou willen verbouwen; je hebt bijvoorbeeld net een nieuw huis gekocht en wilt beginnen aan een frisse start, je huidige badkamer staat er al tientallen jaren en is verouderd of vertoont gebreken, je wilt je badkamer een nieuwe stijl geven, je wilt meer mogelijkheden voor opslag, je wilt een ruimere (inloop)douche, je wilt je badkamer gebruiksvriendelijker maken etc. etc. etc.

    Een badkamerrenovatie kan een flinke uitdaging zijn. Maar… waar je ook naar op zoek bent, bij Klussenbedrijf Alderbouw ben je aan het juiste adres voor een volledige verbouwing of renovatie van je badkamer. Wij zorgen ervoor dat jouw nieuwe badkamer volledig aansluit bij jouw wensen en behoeften – van het ontwerp tot de uitvoering en afwerking.

    Ontwerp van de nieuwe badkamer

    Je hebt vast en zeker talloze ideeën over hoe jouw droombadkamer er uit moet komen te zien. Wij bespreken jouw wensen en behoeften graag met je. Wij hebben alle vele huishoudens mogen helpen aan een vernieuwing van de badkamer – van kleinere renovaties tot complete verbouwingen. Wil je bijvoorbeeld de indeling van de badkamer wijzigen? Het toilet of de douchecabine op een andere plaats? Of heb je een bepaalde stijl in gedachten? Geen probleem! Let wel op dat hoe minder wijzigingen we hoeven aan te brengen aan de bestaande indeling, hoe lager de kosten zullen zijn. Dit heeft onder andere te maken met het huidige leidingwerk. Door onze expertise, kunnen we je hier echter ruimschoots over adviseren.

    Wanneer het ontwerp van de badkamer is afgerond, kunnen we aan de slag met de voorbereidende werkzaamheden. Denk bijvoorbeeld aan het verwijderen en afvoeren van oude badkameronderdelen, het uitvoeren van reparaties die nodig zijn voor de installatie van de nieuwe badkamer en het inschakelen van (externe) vakspecialisten op het gebied van elektra voor de verschillende bedrading, tegelzetten en stukadoorwerk. Door ons uitgebreide netwerk, weten we altijd een geschikte en professionele partner te vinden. Hierna kunnen we aan de slag met de uitvoering van de werkzaamheden.

    Badkamer inrichting | Sanitair

    Wij kunnen u uitgebreid adviseren over verschillende soorten sanitair en welke voor- en nadelen hieraan zitten. Ook het plaatsen en installeren van het sanitair is geen enkel probleem. Heb je zelf al sanitair ingekocht? Geen probleem! Wij zorgen voor een vakkundige installatie.

    Wij kunnen je helpen met het monteren en installeren van de volgende soorten sanitair;

    • Badkuipen
    • Inloopdouches & douchecabines
    • Wastafels
    • Toiletten in verschillende uitvoeringen
    • Kranen
    • Badkamer meubilair en opbergruimte
    • En meer…

    Op zoek naar een duurzame oplossing? Ook het hergebruik en herplaatsing van bestaand sanitair behoort tot de mogelijkheden.

    Badkamervloer

    De badkamervloer speelt een belangrijke rol in de sfeerbepaling van je vernieuwde badkamer. Het is dus van groot belang om hier goed over na te denken. De mogelijkheden zijn vrijwel eindeloos. Ga je bijvoorbeeld voor een betegelde vloer of een gietvloer? En voor welke kleuren en materialen kies je? In een vochtige ruimte dient een vloer over andere eigenschappen te beschikken dan bijvoorbeeld een vloer in de woon- of slaapkamer. Alderbouw heeft kennis over en ervaring met verschillende soorten badkamervloeren en voorziet je graag van passend advies.

    Wat kost een complete badkamerverbouwing?

    Elke badkamer is anders, zo ook elk badkamerproject. Factoren als oppervlakte, materiaalgebruik, uit te voeren werkzaamheden en het eventueel omleggen van leidingwerk hebben invloed op het financiële plaatje van een badkamerrenovatie. Ook de kosten van sanitair lopen sterk uiteen. Kies je bijvoorbeeld voor een design badkuip of een simpele douchecabine? En wil je een hangend toilet of een traditionele toiletpot? Hoeveel wastafels wil geplaatst hebben? Voor welke vloer kies je? En op welke wijze wil je zorgen voor verlichting? We bespreken eerst je wensen en het beschikbare budget en kunnen je vervolgens een passend aanbod geven.

    Voor meer informatie en details over de kosten van een volledige badkamer verbouwing, kun je een vrijblijvende offerte aanvragen.

    Gepubliceerd door & in de categorie Hang- en sluitwerk, Onderhoud, Renovatie.

    Ramen & Deuren Afhangen | Vakkundige service door Alderbouw

    Het afhangen van ramen en deuren vraagt om precisiewerk. De deur of het raam dient perfect in het kozijn te hangen, anders loop je de kans op bijvoorbeeld piepende deuren, slecht sluitende ramen of tochtproblemen. Sommigen kiezen ervoor om het inhangen en aftimmeren zelf uit te voeren. De kans op het maken van fouten bij bijvoorbeeld het onjuist monteren van de scharnieren of het instellen van de juiste hoogte en speling is dan echter groot. Aangeraden wordt om een expert in te schakelen voor het afhangen van ramen en deuren. Bij Klussenbedrijf Alderbouw ben je verzekerd van vakwerk en gespecialiseerde service m.b.t. ramen en deuren.

    Ramen afhangen

    Ramen hebben verschillende functies; ze zorgen voor natuurlijke verlichting in je woning, maar bieden ook – wanneer ze zijn geopend – binnenshuis frisse lucht. Het is daarom van belang dat de ramen van je huis of (bedrijfs)pand optimaal functioneren. Of het nu gaat om installatie, montage, reparatie of het afhangen van ramen, Klussenbedrijf Alderbouw zorgt ervoor dat de klus op vakkundige wijze wordt uitgevoerd.

    Ramen en raamkozijnen monteren en installeren

    Klussenbedrijf Alderbouw zorgt voor een vakkundige montage en installatie van allerlei soorten ramen – ongeacht waar de ramen zich bevinden. Of het nu gaat om gevelramen, draairamen, kiepramen, deurramen, zolderramen, valramen of een andere soort raam; wij zorgen ervoor dat elke raam perfect aansluit op het kozijn en dat – indien nodig – deze zonder problemen kunnen worden geopend.

    Ramen en raamkozijnen repareren

    Ook ramen gaan vaak niet eindeloos mee. Door verschillende invloeden – zoals het weer of veelvuldig gebruik – kan het voorkomen dat een raam of raamkozijn dient te worden gerepareerd of vervangen. Alderbouw inspecteert het probleem en gaat vervolgens aan de slag om het betreffende raam weer te laten functioneren zoals het bedoeld was. Wanneer het niet mogelijk is om het raam of raamkozijn te repareren – doordat er bijvoorbeeld sprake is van ernstige houtrot – kunnen we ook zorgen voor de installatie van een nieuw raam en/of raamkozijn. Alderbouw heeft ruime ervaring met de installatie, montage en reparatie van verschillende soorten ramen. Daarnaast kunnen wij er ook voor zorgen dat het eventuele hang- en sluitwerk van de ramen wordt geïnstalleerd en optimaal functioneert.

    Deuren afhangen

    Deuren zijn essentiële onderdelen van ruimtes en kamers in woningen en (bedrijfs)panden. Het is daarom van groot belang dat een toegangsdeur of tussendeur optimaal functioneert. Het niet (goed) sluiten van een deur kan vervelende problemen met zich meebrengen. Klussenbedrijf Alderbouw is gespecialiseerd in de montage en installatie van allerlei soorten deuren, zowel binnen- als buitendeuren.

    Deuren monteren en installeren

    Klussenbedrijf Alderbouw zorgt voor een vakkundige montage van allerlei deuren – ongeacht waar de betreffende deur zich bevindt of van welk materiaal hij is gemaakt. Of het nu om een keukendeur, tuindeur, voordeur, tussendeur, elektrische deur of een andere soort deur gaat; door de jarenlange ervaring weet Alderbouw elke deur perfect af te hangen. We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat de deuren werken zoals ze bedoeld zijn.

    Deuren repareren

    Heb je problemen met een bepaalde deur in jouw woning of pand? Sluit deze niet meer of sleept deze over de vloer? Geen probleem voor Alderbouw! We inspecteren het probleem en gaan vervolgens aan de slag om de betreffende deur weer perfect af te hangen. Wanneer het niet mogelijk is om de betreffende deur te herstellen – doordat deze bijvoorbeeld ernstig beschadigd is – kunnen we ook zorgen voor de installatie van een nieuwe passende deur.

    Verschillende soorten deuren

    Bij Klussenbedrijf Alderbouw ben je aan het juiste adres voor monteren, installeren en afhangen van vele verschillende soorten deuren, denk hierbij bijvoorbeeld aan de volgende soorten deuren:

    • Voordeuren
    • Tussendeuren
    • Binnen- en buitendeuren
    • Tuin- en terrasdeuren
    • Slaapkamerdeuren
    • Houten deuren & glazen deuren
    • Schuifdeuren & schuifpuien
    • Hordeuren
    • Kelderdeuren en/of -luiken
    • Garage-, schuur- en staldeuren
    • Deuren m.b.t. sanitair, zoals badkamerdeuren, toiletdeuren en douchedeuren
    • En meer…

    Daarnaast kunnen wij er ook voor zorgen dat het eventuele hang- en sluitwerk van de deuren wordt geïnstalleerd en optimaal functioneert.

    Aftimmerwerk | Ramen & Deuren

    Na de installatie, montage en/of reparatie van de ramen, deuren en kozijnen, kan Alderbouw ook het aftimmerwerk verzorgen. Wil je bijvoorbeeld een sierlijst of een op-maat-gemaakte vensterbank? Geen probleem. Neem contact op voor de mogelijkheden.

    Gepubliceerd door & in de categorie Electra en loodgieterswerk, Herstelwerk, Isolatie en duurzaamheid, Renovatie, Timmerman Amsterdam en Amstelveen, Timmerwerk.

    Verbouw uw huis CO2 neutraal in Amsterdam om flink op uw energiekosten te besparen. Als u een energieneutrale woning hebt, dan zal er veel minder energie verloren gaan. Dat komt onder andere omdat uw woning dan goed geïsoleerd is en omdat u een zuinig verwarmingssysteem hebt. Maar er komen nog meer dingen kijken bij een CO2 neutrale verbouwing. Tegenwoordig wordt het steeds makkelijker om uw woning energieneutraal te verbouwen. Er zijn meer technieken die voor vele woningen geschikt zijn. Ook worden deze technieken steeds goedkoper, zodat ze voor meer mensen toegankelijk worden. Alderbouw kan u helpen met het uitvoeren van een CO2 neutrale verbouwing. In dit artikel kunt u lezen hoe u uw woning het beste CO2 neutraal kunt maken. Bovendien wordt uitgelegd welke voordelen aan een energieneutrale woning zitten.

    Verbouw uw huis Co2 neutraal in Amsterdam: de mogelijkheden

    U kunt veel dingen doen om uw woning CO2 neutraal te verbouwen. Ten eerste is het belangrijk dat u ervoor zorgt dat uw woning goed wordt geïsoleerd. Dit kunt u doen door middel van vloerisolatie, muurisolatie, en dakisolatie. Omdat warmte omhoog stijgt, is het erg belangrijk om uw dak goed te laten isoleren. Maar ook via de vloer en muren kan veel warmte ontsnappen. Bovendien kan er via de muren tocht binnenkomen wanneer het waait. Naast isolatie kunt u een duurzaam verwarmingssysteem aanschaffen en laten installeren door onze vakmannen. Hiermee bespaart u veel energie. Als laatste is het mogelijk om duurzame apparaten te kopen. Denk daarbij aan spaarlampen en andere zuinige verlichting. Ook andere apparaten kunt u kopen in een zuinige uitvoering.

    Waarom zou u uw woning energieneutraal maken?

    Er zijn veel redenen om een woning energieneutraal te maken. De meeste mensen kiezen ervoor om een woning energieneutraal te maken omdat dat veel geld bespaart. Bij een energieneutrale woning gaat er namelijk veel minder energie verloren, zodat u zuinig met de energie omgaat. Hiermee bespaart u veel op de energiekosten en betaalt u dus uiteindelijk veel minder. Ook is het erg duurzaam om een energieneutrale woning te hebben, waardoor het een erg milieuvriendelijke manier van leven is. Alderbouw kan u helpen met de gehele CO2 neutrale verbouwing.

    Gepubliceerd door & in de categorie Onderhoud.

    Bij Alderbouw kunt u terecht voor een professionele vloerverwarming aanleg op maat in Amstelveen. Vloerverwarming wordt tegenwoordig steeds vaker gebruikt voor de verwarming dan een woning. Dat komt omdat er een heleboel voordelen zitten aan vloerverwarming. Op deze pagina kunt u de voordelen van vloerverwarming vinden en kunt u lezen over de verschillende manieren waarop u uw vloer kunt laten verwarmen. Uiteraard kunt u bij Alderbouw een gratis offerte aanvragen, zodat u van tevoren weet welk bedrag u ongeveer kwijt gaat zijn aan de vloerverwarming. De offerte is natuurlijk volledig vrijblijvend, dus u zit nog nergens aan vast.

    Vloerverwarming aanleg op maat Amstelveen

    Bij Alderbouw kunt u terecht voor een professionele vloerverwarming aanleg op maat in Amstelveen. Vloerverwarming wordt tegenwoordig steeds vaker gebruikt voor de verwarming dan een woning. Dat komt omdat er een heleboel voordelen zitten aan vloerverwarming. Op deze pagina kunt u de voordelen van vloerverwarming vinden en kunt u lezen over de verschillende manieren waarop u uw vloer kunt laten verwarmen. Uiteraard kunt u bij Alderbouw een gratis offerte aanvragen, zodat u van tevoren weet welk bedrag u ongeveer kwijt gaat zijn aan de vloerverwarming. De offerte is natuurlijk volledig vrijblijvend, dus u zit nog nergens aan vast.

    Waarom vloerverwarming aanleg op maat in Amstelveen

    Het laten aanleggen van vloerverwarming kan veel voordelen met zich meebrengen. Ten eerste kan vloerverwarming een woning evenredig verwarmen, omdat het in de gehele vloer is aangebracht. De warmte komt dus niet meer slechts vanaf één radiator uit een hoek van de kamer. Ook is vloerverwarming goed voor het milieu, omdat er minder gas wordt gebruikt dan bij een cv ketel. Het is dus een duurzame vorm van verwarming. Verder kiezen veel mensen voor vloerverwarming omdat het veel ruimte scheelt. U hoeft dan immers geen onhandige radiatoren meer te plaatsen in uw woning. Bovendien vinden steeds meer mensen het lelijk om radiatoren in hun woning te hebben, waardoor vloerverwarming een oplossing biedt.

    Mogelijkheden om uw vloer te verwarmen

    Er zijn verschillende mogelijkheden wanneer u uw vloer wilt laten verwarmen. Voor nieuwbouwwoningen kunt u kiezen voor natbouwsystemen. Deze worden in het cement zelf geplaatst, waardoor er voldoende ruimte in de vloer nodig is. Bij woningen met beperkte ruimte in de vloer is het verstandiger om een droogbouwsyteem te kiezen. Dit wordt meestal geplaatst in een voorgevormde piepschuim mat of in polystreen. Daarnaast kunt u kiezen voor het infrezen van de vloerwarming of het elektrisch laten verwarmen voor de vloer. Elektrische vloerverwarming kan snel en gemakkelijk worden geïnstalleerd, wat het een erg populaire keuze maakt. Ook zijn de installatiekosten van elektrische vloerverwarming laag.

    Voordelen van vloerverwarming

    Het laten aanleggen van vloerverwarming kan veel voordelen met zich meebrengen. Ten eerste kan vloerverwarming een woning evenredig verwarmen, omdat het in de gehele vloer is aangebracht. De warmte komt dus niet meer slechts vanaf één radiator uit een hoek van de kamer. Ook is vloerverwarming goed voor het milieu, omdat er minder gas wordt gebruikt dan bij een cv ketel. Het is dus een duurzame vorm van verwarming. Verder kiezen veel mensen voor vloerverwarming omdat het veel ruimte scheelt. U hoeft dan immers geen onhandige radiatoren meer te plaatsen in uw woning. Bovendien vinden steeds meer mensen het lelijk om radiatoren in hun woning te hebben, waardoor vloerverwarming een oplossing biedt.

      Wilt u meer weten over Alderbouw?