Klussenbedrijf Alderbouw

Uw timmerman in Amstelveen, Amsterdam en omstreken.

Gepubliceerd door & in de categorie Electra en loodgieterswerk, Herstelwerk, Onderhoud, Renovatie, Timmerman Amsterdam en Amstelveen, Timmerwerk, Verbouwing.

Alderbouw kan u helpen met het plaatsen van uw binnenhuis isolatie in Amstelveen. Het is erg belangrijk om uw woning goed te laten isoleren, omdat u hiermee een heleboel energie kunt besparen. Als uw woning niet goed geïsoleerd is, dan zal er namelijk veel warmte ontsnappen. Hierdoor moet er veel meer warmte worden gestookt dan u ook daadwerkelijk gebruikt. Wanneer u uw woning goed laat isoleren, kunt u dus een heleboel besparen op de energiekosten. Uw energierekening zal sterk omlaag gaan en bovendien is goede isolatie ook erg goed voor het milieu. U gaat met isolatie immers duurzaam met de energie om, omdat er veel minder verloren gaat.

Soorten binnenhuis isolatie in Amstelveen

Er zijn verschillende soorten binnenhuis isolatie in Amstelveen. Zo kunt u bijvoorbeeld uw dak laten isoleren vanaf de binnenkant. Er wordt dan isolatiemateriaal aan de binnenkant van het dak geplaatst. Dit is goedkoper dan wanneer u uw dak vanaf de buitenkant laat isoleren. Wel brengt buitenisolatie bij een dak meer voordelen met zich mee. Bij buitenisolatie kan het dak namelijk ook beschermd worden tegen regen en wind. Zo kan er ook geen tocht en vocht meer binnenkomen. Als u uw dak zo goedkoop mogelijk wilt laten isoleren, dan kunt u er ook voor kiezen om de zoldervloer te laten isoleren. Hierbij heeft u wel als nadeel dat de zolder zelf niet meer is geïsoleerd en dat deze ook niet meer warm wordt.

Binnenmuur isolatie: de mogelijkheden

Ook uw muren kunt u vanaf de binnenkant laten isoleren door Alderbouw. Hiermee bespaart u een heleboel energie en zorgt u er bovendien voor dat er minder tocht binnen kan komen. Ook zal u veel minder last hebben van vochtproblemen en eventuele schimmelvorming wanneer uw muren goed geïsoleerd zijn. U kunt uw muren uiteraard vanaf de binnenkant isoleren, maar dit kan ook via de buitenkant. Dit biedt meer bescherming tegen weer en wind. Daarnaast kunt u nog kiezen voor spouwmuurisolatie, wat in de muur zelf gespoten wordt.

Gepubliceerd door & in de categorie Onderhoud, Timmerman Amsterdam en Amstelveen, Timmerwerk, Verbouwing.

U kunt bij het deskundige bouwbedrijf Alderbouw een prachtige schutting op maat laten bouwen in Amstelveen. Steeds meer mensen kiezen ervoor om hun tuin af te schermen met een handige schutting. Dat komt omdat er veel voordelen zitten aan het hebben van een schutting op maat. Ten eerste creëert u een hoop privacy, zodat u zich niet steeds meer zo bekeken voelt wanneer u in de tuin zit. Ten tweede kan een schutting een heleboel wind tegenhouden, zodat u zowel in de zomer als in de winter makkelijker buiten kunt zitten. Wind zorgt er immers voor dat u het sneller koud krijgt, en met een schutting heeft u het dus langer warm buiten. Ook zullen er minder dingen omwaaien, bijvoorbeeld wanneer u buiten een kaartspel speelt of wanneer u aan het barbecueën bent met plastic borden en bestek.

Waarom een schutting op maat laten bouwen in Amstelveen?

Bij schuttingen is het meestal lastig om een standaard model te ontwikkelen. Dat komt omdat iedere tuin weer anders is en omdat iedereen weer andere wensen heeft. Daarom is het vaak nodig om een schutting op maat te laten bouwen. Zo weet u zeker dat de schutting ideaal past bij uw tuin. Alderbouw zorgt ervoor dat u een schutting krijgt die precies het formaat heeft dat u nodig heeft. De professionele vakmannen van Alderbouw zullen de schutting niet alleen zelf in elkaar zetten, maar ook plaatsen. U zult er zelf dus helemaal geen werk meer van hebben. En uiteraard zorgt Alderbouw ervoor dat de schutting stevig staat en niet om kan waaien.

Verschillende soorten hout

De meeste schuttingen worden uiteraard van hout gemaakt. Hout geeft een mooie en natuurlijke uitstraling aan uw tuin. Wel zijn er verschillende soorten hout waaruit u kunt kiezen. Vaak kunt u veel geld besparen wanneer u een goedkope soort hout kiest. Wel is het belangrijk dat het hout dat u kiest goed bestendig is tegen regen en wind. De professionals van Alderbouw kunnen u hierover adviseren. Mocht u dus twijfelen welke houtsoort het meest geschikt is voor uw schutting, aarzel dan niet om even contact op te nemen.

Gepubliceerd door & in de categorie Inbouw- en balkonkasten, Timmerman Amsterdam en Amstelveen, Verbouwing.

U kunt een schuur laten bouwen op maat in Amsterdam door het professionele klusbedrijf Alderbouw. Wij zijn gespecialiseerd in allerlei werkzaamheden in uw woning en tuin en zorgen altijd voor het beste resultaat. Het bouwen van een schuur in uw tuin kan veel voordelen met zich meebrengen. Ten eerste kunt u veel spullen kwijt in de schuur. Dit hoeven niet alleen tuinspullen zijn, zoals de grasmaaier of de tuinstoelen. U kunt uw schuur ook gewoon gebruiken als opbergruimte voor spullen die niet meer in uw woning passen, maar die u niet weg wilt gooien. Daarnaast kan een schuur ook erg mooi staan in uw tuin. Bovendien kunt u bijvoorbeeld de tuinstoelen of de parasol handig in deze schuur bewaren, omdat ze zo niet kunnen worden aangetast door regen en wind.

Vergunning voor schuur

Soms is het nodig om een vergunning aan te vragen wanneer u een schuur wilt laten bouwen. Dat komt omdat het mogelijk is dat de muren last hebben van de schuur of omdat de schuur het uitzicht verpest van mensen die voorbij lopen. Maar over het algemeen kunt u altijd wel een kleine schuur plaatsen zonder dat u daarvoor een vergunning nodig heeft. Meestal heeft u alleen een vergunning nodig voor grote schuren. De professionals van Alderbouw zorgen ervoor dat uw schuur volledig legaal wordt gebouwd en dat u geen problemen krijgt met de gemeente.

Waarom een schuur laten bouwen

Het is altijd verstandig om uw schuur te laten bouwen in plaats van om deze zelf te bouwen. U moet namelijk met een heleboel dingen rekening houden wanneer u een schuur bouwt. Zo is het ten eerste belangrijk dat de schuur stevig in de grond staat, zodat deze niet om kan waaien. Ook is het essentieel dat de schuur goed geïsoleerd is, zodat er geen grondwater in kan komen. Verder moet de schuur stevig zijn, zodat er zelfs bij harde windstoten niets mee kan gebeuren. Als laatste moeten het dak en de muren van de schuur waterdicht zijn, zodat het binnen niet nat wordt wanneer het regent. De professionals van Alderbouw zorgen ervoor dat uw schuur aan al deze eisen voldoet.

Gepubliceerd door & in de categorie Hang- en sluitwerk, Inbouw- en balkonkasten, Onderhoud, Renovatie, Timmerman Amsterdam en Amstelveen, Timmerwerk, Verbouwing.

Als u uw woning CO2 neutraal wilt verbouwen in Amsterdam, dan bent u bij Alderbouw op de juiste plaats. Alderbouw beschikt over professionele vakmannen die veel ervaring hebben met CO2 neutrale verbouwingen. Het is tegenwoordig steeds makkelijker om uw woning CO2 neutraal te laten verbouwen. In dit artikel leest u waarom u uw woning CO2 neutraal zou laten verbouwen en wat de voordelen daarvan zijn. Bovendien kunt u lezen welke mogelijkheden u allemaal heeft wanneer u uw woning CO2 neutraal wilt laten verbouwen. U kunt uiteraard bij Alderbouw een gratis offerte aanvragen, zodat u alvast een beeld krijgt van de kosten. Als u vragen heeft, kunt u altijd een professionele bouwvakker adviseren.

Waarom zou u uw woning CO2 neutraal laten verbouwen in Amsterdam?

Er zitten veel voordelen aan het CO2 neutraal laten verbouwen van uw woning. Ten eerste zult u met een CO2 neutrale woning veel meer CO2 uitstoten, zodat u ook veel minder energie kwijtraakt. Hierdoor zal er minder energie verloren gaan en hoeft u minder energie op te wekken. Dit bespaart veel energie, waardoor u flink kunt besparen op de energiekosten. U krijgt dus een veel lagere energierekening wanneer u uw woning CO2 neutraal laat verbouwen. Bovendien is het erg goed voor het milieu om een energieneutrale woning te hebben. Omdat er minder energie verloren gaat, gaat u erg duurzaam om met uw energie. Een CO2 neutrale woning is dus erg milieuvriendelijk.

Mogelijkheden bij een CO2 neutrale verbouwing

Er zijn vele manieren waarop u uw woning CO2 neutraal kunt laten verbouwen. Ten eerste is het belangrijk om uw huis goed te laten isoleren. Als u een vrij oude woning heeft, dan is er vaak nog helemaal geen isolatie en kunt u bijvoorbeeld uw muren, vloer, en dak laten isoleren. Bij nieuwere woningen is er vaak al isolatie aanwezig, maar het kan verstandig zijn om deze te laten controleren door onze professionals. Zo weet u zeker dat uw woning goed geïsoleerd is. Ten tweede is het belangrijk om een goed en milieuvriendelijk verwarmingssysteem te hebben, die wij voor u kunnen installeren. Verder kunt u overstappen op zuinige verlichting en andere apparten, om zoveel mogelijk energie te besparen.

Gepubliceerd door & in de categorie Onderhoud, Timmerman Amsterdam en Amstelveen.

Bij Alderbouw kunt u terecht voor duurzame isolatie en wering in Amsterdam. Het is erg belangrijk om uw woning goed te laten isoleren, omdat u er hiermee voor zorgt dat er veel minder warmte kan ontsnappen. Als uw woning niet goed is geïsoleerd, dan kan het namelijk zijn dat veel van de warmte van uw verwarming verdwijnt via de muren, de grond, of het dak. Hierdoor maakt u veel extra energiekosten die niet nodig zijn. U kunt dus een heleboel geld besparen wanneer u beschikt over goede isolatie. Bovendien is het erg goed voor het milieu om uw woning te laten isoleren, omdat er dan veel minder energie verloren gaat. Zo hoeft er ook minder energie opgewekt te worden, waardoor u dus eigenlijk duurzamer omgaat met uw energie.

Soorten duurzame isolatie en wering in Amsterdam

In Amsterdam kunt u voor vele soorten isolatie kiezen. Zo kan het erg handig zijn om uw dak te laten isoleren. Warmte stijgt namelijk omhoog en zal daarom ook gemakkelijk verdwijnen via het dak. U kunt uw dak zowel vanuit de binnenkant als vanuit te buitenkant laten isoleren. Langs de binnenkant is het goedkoopst, maar langs de buitenkant brengt ook nog andere voordelen met zich mee. U kunt met dakisolatie aan de buitenkant van het dak bijvoorbeeld uw dak ook nog eens extra laten beschermen tegen regen en wind, zodat er geen tocht of vocht binnen kan komen. Als u met een krap budget zit, dan kunt u in plaats van dakisolatie ook isolatie voor de zoldervloer aanschaffen. Dit is de goedkoopste vorm van dakisolatie, maar heeft wel als nadeel dat de zolder dan niet meer geïsoleerd wordt.

Muurisolatie: de mogelijkheden

Ook wanneer u uw muren of vloer laat isoleren, kunt u veel energie besparen. U kunt een muur op drie manieren laten isoleren: aan de binnenkant, aan de buitenkant, of via de spouwmuur. De meeste mensen kiezen voor spouwmuurisolatie omdat het niet te zien is aan de binnenkant zowel als de buitenkant. Bij spouwmuurisolatie moeten er kleine gaatjes worden geboord in uw muren, zodat het isolatiemateriaal in de muren kan worden gespoten. Voor de prijzen kunt u bij Alderbouw uiteraard een offerte aanvragen. Ook kunnen wij eventueel rekening houden met uw budget.

Gepubliceerd door & in de categorie Onderhoud, Timmerman Amsterdam en Amstelveen, Timmerwerk.

Als u op zoek bent naar geschikte isolatie tegen ratten in Amstelveen, dan bent u bij Alderbouw aan het juiste adres. Wij van Alderbouw hebben al veel ervaring met het isoleren van woningen zodat er geen ratten meer binnen kunnen komen. Als u weleens een rat in uw woning heeft aangetroffen, dan kunt u daar best wel van zijn geschrokken. Ratten wilt u absoluut niet in uw woning tegenkomen. Als u geen goede isolatie tegen ratten in uw woning hebt, dan kunnen de ratten binnenkomen en moet u ze bestrijden met rattenvallen en rattengif. Daarom is het het beste om uw woning goed te laten isoleren tegen ratten, zodat u het probleem niet hoeft te bestrijden, maar het probleem kunt voorkomen.

Effectieve isolatie tegen ratten in Amstelveen

U kunt uw woning op allerlei manieren laten isoleren tegen ratten. Als u een kruipruimte heeft, dan is het essentieel dat deze ruimte goed is geïsoleerd. Dit is namelijk een populaire ruimte voor ratten om binnen te dringen en zich te verschuilen. U kunt uw kruipruimte onder andere laten isoleren met schelpenisolatie. Als u schelpen in uw kruipruimte legt, dan zullen ratten het heel vervelend vinden om daar overheen te lopen. Ze zullen dan minder snel in uw kruipruimte blijven hangen en zullen bovendien ook niet naar boven komen. Wanneer u al last heeft van ratten, is het verstandig om uw kruipruimte te laten opschonen. Uiteraard zijn er ook professionelere en effectievere manieren om uw kruipruimte te isoleren tegen ratten.

Professionele isolatie tegen ratten

Alderbouw kan u helpen met het plaatsen van professionele isolatie tegen ratten. Wij zorgen ervoor dat er geen ratten meer in uw woning kunnen binnendringen. Zo kunt u met een gerust hart gaan slapen en hoeft u zich geen zorgen te maken om eventuele ratten in de keuken. Het is belangrijk dat uw woning ratvrij blijft, omdat ratten erg onhygiënisch zijn. Ze kunnen veel ziektes met zich mee brengen en die op u of uw medebewoners overbrengen. In Amsterdam en Amstelveen hebben steeds meer mensen last van een rattenprobleem. Daarom is het verstandig om dit probleem bij de oorzaak aan te pakken en uw woning te laten isoleren.

Gepubliceerd door & in de categorie Onderhoud.

Voor een goede isolatie tegen ratten wering in Amsterdam bent u bij Alderbouw op de goede plek. Wij van Alderbouw kunnen u helpen met het plaatsen van professionele isolatie tegen ratten in uw woning in Amsterdam. Zo zorgen wij ervoor dat er geen ratten meer in uw woning kunnen binnendringen. Er zijn veel manieren waarop wij uw woning kunnen isoleren tegen ratten. We zullen dan ook per woning kijken hoe we het beste te werk kunnen gaan en welke vorm van isolatie het beste bij uw woning past. Zo weet u zeker dat de isolatie optimaal zal werken voor uw woning en dat de ratten ook écht wegblijven. In Amsterdam krijgen steeds meer mensen last van ratten, en het is dan ook essentieel dat u dit probleem bij de oorzaak aanpakt. U voorkomt hiermee een heleboel narigheid.

Voor een goede isolatie tegen ratten wering in Amsterdam bent u bij Alderbouw op de goede plek.

Er zijn veel redenen om uw woning te laten isoleren tegen ratten. Ten eerste zijn veel mensen bang voor ratten en voelen ze zich absoluut niet fijn wanneer er ratten door het huis lopen. Ten tweede is het ook nog eens heel onhygiënisch om ratten in uw woning te hebben. Ratten kunnen allerlei ziektes met zich meebrengen, die op u of de andere bewoners overgedragen kunnen worden. Ten derde gaan ratten vaak aan voedsel knagen, waardoor u dit voedsel wel kunt weggooien. Dat is erg zonde en bovendien ook heel naar om mee te maken. Als laatste kunnen rattenpootjes op het plafond of op de vloer veel lawaai maken ’s nachts, waarvoor veel mensen er niet door kunnen slapen.

In één keer van de problemen af met isolatie

Als u last heeft van ratten, dan is het essentieel dat deze ratten meteen worden bestreden. Dit kunt u doen met rattenvallen en rattengif. Daarna is het belangrijk dat de ruimtes waarin de ratten veel waren worden gereinigd en eventueel ontsmet. Meestal verschuilen ratten zich in de kruipruimte of in eventuele kieren tussen muren en daken. Maar het bestrijden van ratten is nog niet voldoende: er kunnen immers nieuwe ratten binnenkomen zolang u uw woning niet heeft geïsoleerd. Alderbouw kan ervoor zorgen dat de ratten ook voorgoed wegblijven, door geschikte isolatiematerialen aan te brengen in uw woning.

Gepubliceerd door & in de categorie Electra en loodgieterswerk, Portfolio, Timmerman Amsterdam en Amstelveen.

Elektrawerk/loodgieterswerk in Amsterdam en Amstelveen


Elektrawerk en loodgieterswerk is maatwerk. Heb je elektrawerk of loodgieterswerk liggen en wil je dit graag uitbesteden aan een bedrijf in de buurt van Amsterdam en Amstelveen? Alderbouw helpt je graag verder.

Elektrawerk voor iedere kamer

 

Elektrawerk is een vak apart. Wanneer je niet weet wat je doet, kun je jezelf mogelijk schade toebrengen door kortsluiting, het aanraken of verbinden van een verkeerde kabel of het werken onder spanning. Wil je je boiler vervangen, buitenverlichting of binnenverlichting aanbrengen, elektrische apparatuur in je keuken of badkamer plaatsen of iemand inschakelen voor elektrawerk bij een verbouwing? Dan is het fijn als je een specialist in de buurt van Amstelveen en Amsterdam heeft. Elektrawerk gaat vaak samen met loodgieterswerk. Denk bijvoorbeeld aan werkzaamheden aan je keuken of badkamer.

Loodgieterswerk op professionele wijze

Loodgieterswerk kan op verschillende plaatsen noodzakelijk zijn. Zo komt er al snel een loodgieter bij je langs als je een lekkage of verstopping hebt in je keuken, badkamer of wc. Ook kan loodgieterswerk aangewezen zijn bij minder voor de hand liggende klussen. Zo kiezen steeds meer mensen voor de aanleg van infiltratiesystemen die regenwater opvangen. Daarbij wordt dus handig ingespeeld op de omgeving en het is nog goed voor het milieu ook. Ook wanneer je verouderde leidingen hebt, wil je een loodgieter inschakelen om legionella te voorkomen. Dit kan namelijk snel voorkomen in een oud huis en je gezondheid wil je uiteraard niet in gevaar brengen. Heb je een klus die loodgieterswerk vereist, dan wil je zo snel mogelijk een passende oplossing. Een specialist in de buurt van Amsterdam en Amstelveen kunnen inschakelen is dan ook zeer gewenst.

Neem contact op voor al je elektrawerk/loodgieterswerk


Heb je een klusser nodig voor elektrawerk, loodgieterswerk of een combinatie van beiden? Neem dan contact met ons op. Wij werken zowel in Amstelveen als in Amsterdam en kunnen beide typen werkzaamheden makkelijk combineren vanuit onze jarenlange expertise. Wij leveren maatwerk voor ieder project en horen graag waar je tegenaan loopt, zodat we een passende oplossing voor je kunnen vinden.

 

Gepubliceerd door & in de categorie Herstelwerk, Portfolio, Timmerman Amsterdam en Amstelveen, Verbouwing.

Metselen Amsterdam en Amstelveen


Een muurtje metselen zo gepiept? Dat zou je misschien denken, maar in de praktijk valt dat vaak nog behoorlijk tegen. Alderbouw is bekwaam op dit gebied en helpt je graag verder. Een muur is de basis van een stevig huis of welk bouwwerk dan ook. Je wilt er zeker van zijn dat dit veilig en stevig in elkaar zit. Daarnaast wil je een mooi resultaat, zonder klonteren of scheve stukken. Bovendien heb je ook nog te maken met het aanmaken en gebruiken van beton. Dit kan voor een leek een behoorlijke opgave zijn. Kies voor een bedrijf als Alderbouw met ervaring op het gebied van metselen in Amsterdam en Amstelveen, zodat je met een gerust hart kunt wonen!

Metselen in structuren


Wanneer je een muur wilt metselen, is het van groot belang dat deze stevig is. Daarom wordt er altijd gekozen voor een metselstructuur waarbij een zekere mate van inspringing is, zodat de stenen niet recht op elkaar liggen. Je hebt verschillende manieren om een muur te metselen. Denk aan een steensverband, een halfsteensverband, een wildverband of een vlaamsverband. Welk verband je kiest, kun je samen met de specialist afstemmen.

Metselen: recht toe recht aan


Bij metselen is het niet alleen belangrijk dat de muur stevig staat, je wilt ook dat de muur recht is. Dit is nog niet zo evident als het lijkt. Het waterpas stellen van een muur is met name afhankelijk van de plaatsing van de metselprofielen. Deze plaats je in de hoeken van het bouwwerk en dienen uiteraard waterpas te staan voor een kaarsrecht resultaat. Ook dit laat je vaak beter aan een specialist over, zeker als je zelf twee linkerhanden hebt.

Neem contact op voor metselwerkzaamheden in Amstelveen of Amsterdam


Een muur metselen kan op een aantal manieren. Welke manier gekozen wordt, is afhankelijk van het doel. Daarnaast speelt ook je eigen smaak een rol. Zo kun je ervoor kiezen om andere stenen te plaatsen dan de standaard baksteen. Bovendien kun je ook een andere kleur steen kiezen dan die de meeste huizen hebben. Welke wensen je ook hebt, wij helpen je graag op weg. Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden voor jouw specifieke situatie te bespreken.

Gepubliceerd door & in de categorie Portfolio, Timmerman Amsterdam en Amstelveen, Verbouwing.

Stukadoren Amsterdam en Amstelveen


Wil je een muur schilderen of behangen, maar is het oppervlakte niet glad? Dan is het belangrijk om de muur te stukadoren, of te stucen, zoals dat ook heet. Ook wanneer je een speciaal effect wilt bereiken, bijvoorbeeld voor je plafond, kan het een goed idee te zijn om te kiezen voor het stukadoren ervan, in plaats van verf of behang. Een specialist op het gebied van stukadoren in Amsterdam en Amstelveen is Alderbouw.

Stukadoren: hoe werkt het?


Kijk bij het stukadoren van je woning in Amsterdam of Amstelveen ten eerste naar de oppervlakte van de wand. Deze dient vochtvrij te zijn. Test of dit het geval is. Als de wand veel vocht absorbeert, is het noodzaak om deze te behandelen met een voorstrijk, zoals Stuc-primer, Isokontakt of Betokontakt. Daarna maak je gipsmortel aan. Houdt er rekening mee dat dit niet lang houdbaar is en begin dan ook direct met het bewerken van het oppervlak. Smeer daarbij in vloeiende bewegingen om klonteringen en dergelijke te voorkomen en dit te reien. Na het reien volgt het messen en het sponzen van de stuclaag, waarna het moet drogen en mogelijk nog worden afgewerkt.

Stukadoren: vakmanschap


Het is vaak beter om de procedure aan een specialist op het gebied van stukadoren over te laten. Er komt namelijk nog meer bij kijken, zoals het wegwerken van scheuren en het afwerken van de hoeken. Breng je na de stuclaag geen behang of verf aan, dan is het uitermate belangrijk om een netjes afgewerkte laag te realiseren. Je kunt daarbij ook kiezen voor speciale effecten, bijvoorbeeld door het stukadoren in rondingen aan te brengen voor mooie figuren.

Neem contact op voor het stukadoren van je woning


Heb je speciale wensen op het gebied van stukadoren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor advies op maat. Wij doen je desgewenst een offerte toekomen die speciaal voor jouw situatie is samengesteld. Zo ben je er zeker van dat je vakmanschap voor een goede prijs ontvang van ons bedrijf dat jarenlange ervaring heeft op dit gebied en gevestigd is in Amstelveen, nabij Amsterdam. Je hoeft dan ook niet ver te zoeken voor maatwerk kwaliteit!

Wilt u meer weten over Alderbouw?