Klussenbedrijf Alderbouw

Uw timmerman in Amstelveen, Amsterdam en omstreken.

Gepubliceerd door & in de categorie Hang- en sluitwerk, Inbouw- en balkonkasten, Onderhoud, Renovatie, Timmerman Amsterdam en Amstelveen, Timmerwerk, Verbouwing.

Als u uw woning CO2 neutraal wilt verbouwen in Amsterdam, dan bent u bij Alderbouw op de juiste plaats. Alderbouw beschikt over professionele vakmannen die veel ervaring hebben met CO2 neutrale verbouwingen. Het is tegenwoordig steeds makkelijker om uw woning CO2 neutraal te laten verbouwen. In dit artikel leest u waarom u uw woning CO2 neutraal zou laten verbouwen en wat de voordelen daarvan zijn. Bovendien kunt u lezen welke mogelijkheden u allemaal heeft wanneer u uw woning CO2 neutraal wilt laten verbouwen. U kunt uiteraard bij Alderbouw een gratis offerte aanvragen, zodat u alvast een beeld krijgt van de kosten. Als u vragen heeft, kunt u altijd een professionele bouwvakker adviseren.

Waarom zou u uw woning CO2 neutraal laten verbouwen in Amsterdam?

Er zitten veel voordelen aan het CO2 neutraal laten verbouwen van uw woning. Ten eerste zult u met een CO2 neutrale woning veel meer CO2 uitstoten, zodat u ook veel minder energie kwijtraakt. Hierdoor zal er minder energie verloren gaan en hoeft u minder energie op te wekken. Dit bespaart veel energie, waardoor u flink kunt besparen op de energiekosten. U krijgt dus een veel lagere energierekening wanneer u uw woning CO2 neutraal laat verbouwen. Bovendien is het erg goed voor het milieu om een energieneutrale woning te hebben. Omdat er minder energie verloren gaat, gaat u erg duurzaam om met uw energie. Een CO2 neutrale woning is dus erg milieuvriendelijk.

Mogelijkheden bij een CO2 neutrale verbouwing

Er zijn vele manieren waarop u uw woning CO2 neutraal kunt laten verbouwen. Ten eerste is het belangrijk om uw huis goed te laten isoleren. Als u een vrij oude woning heeft, dan is er vaak nog helemaal geen isolatie en kunt u bijvoorbeeld uw muren, vloer, en dak laten isoleren. Bij nieuwere woningen is er vaak al isolatie aanwezig, maar het kan verstandig zijn om deze te laten controleren door onze professionals. Zo weet u zeker dat uw woning goed geïsoleerd is. Ten tweede is het belangrijk om een goed en milieuvriendelijk verwarmingssysteem te hebben, die wij voor u kunnen installeren. Verder kunt u overstappen op zuinige verlichting en andere apparten, om zoveel mogelijk energie te besparen.

Gepubliceerd door & in de categorie Onderhoud, Timmerman Amsterdam en Amstelveen.

Bij Alderbouw kunt u terecht voor duurzame isolatie en wering in Amsterdam. Het is erg belangrijk om uw woning goed te laten isoleren, omdat u er hiermee voor zorgt dat er veel minder warmte kan ontsnappen. Als uw woning niet goed is geïsoleerd, dan kan het namelijk zijn dat veel van de warmte van uw verwarming verdwijnt via de muren, de grond, of het dak. Hierdoor maakt u veel extra energiekosten die niet nodig zijn. U kunt dus een heleboel geld besparen wanneer u beschikt over goede isolatie. Bovendien is het erg goed voor het milieu om uw woning te laten isoleren, omdat er dan veel minder energie verloren gaat. Zo hoeft er ook minder energie opgewekt te worden, waardoor u dus eigenlijk duurzamer omgaat met uw energie.

Soorten duurzame isolatie en wering in Amsterdam

In Amsterdam kunt u voor vele soorten isolatie kiezen. Zo kan het erg handig zijn om uw dak te laten isoleren. Warmte stijgt namelijk omhoog en zal daarom ook gemakkelijk verdwijnen via het dak. U kunt uw dak zowel vanuit de binnenkant als vanuit te buitenkant laten isoleren. Langs de binnenkant is het goedkoopst, maar langs de buitenkant brengt ook nog andere voordelen met zich mee. U kunt met dakisolatie aan de buitenkant van het dak bijvoorbeeld uw dak ook nog eens extra laten beschermen tegen regen en wind, zodat er geen tocht of vocht binnen kan komen. Als u met een krap budget zit, dan kunt u in plaats van dakisolatie ook isolatie voor de zoldervloer aanschaffen. Dit is de goedkoopste vorm van dakisolatie, maar heeft wel als nadeel dat de zolder dan niet meer geïsoleerd wordt.

Muurisolatie: de mogelijkheden

Ook wanneer u uw muren of vloer laat isoleren, kunt u veel energie besparen. U kunt een muur op drie manieren laten isoleren: aan de binnenkant, aan de buitenkant, of via de spouwmuur. De meeste mensen kiezen voor spouwmuurisolatie omdat het niet te zien is aan de binnenkant zowel als de buitenkant. Bij spouwmuurisolatie moeten er kleine gaatjes worden geboord in uw muren, zodat het isolatiemateriaal in de muren kan worden gespoten. Voor de prijzen kunt u bij Alderbouw uiteraard een offerte aanvragen. Ook kunnen wij eventueel rekening houden met uw budget.

Gepubliceerd door & in de categorie Onderhoud, Timmerman Amsterdam en Amstelveen, Timmerwerk.

Als u op zoek bent naar geschikte isolatie tegen ratten in Amstelveen, dan bent u bij Alderbouw aan het juiste adres. Wij van Alderbouw hebben al veel ervaring met het isoleren van woningen zodat er geen ratten meer binnen kunnen komen. Als u weleens een rat in uw woning heeft aangetroffen, dan kunt u daar best wel van zijn geschrokken. Ratten wilt u absoluut niet in uw woning tegenkomen. Als u geen goede isolatie tegen ratten in uw woning hebt, dan kunnen de ratten binnenkomen en moet u ze bestrijden met rattenvallen en rattengif. Daarom is het het beste om uw woning goed te laten isoleren tegen ratten, zodat u het probleem niet hoeft te bestrijden, maar het probleem kunt voorkomen.

Effectieve isolatie tegen ratten in Amstelveen

U kunt uw woning op allerlei manieren laten isoleren tegen ratten. Als u een kruipruimte heeft, dan is het essentieel dat deze ruimte goed is geïsoleerd. Dit is namelijk een populaire ruimte voor ratten om binnen te dringen en zich te verschuilen. U kunt uw kruipruimte onder andere laten isoleren met schelpenisolatie. Als u schelpen in uw kruipruimte legt, dan zullen ratten het heel vervelend vinden om daar overheen te lopen. Ze zullen dan minder snel in uw kruipruimte blijven hangen en zullen bovendien ook niet naar boven komen. Wanneer u al last heeft van ratten, is het verstandig om uw kruipruimte te laten opschonen. Uiteraard zijn er ook professionelere en effectievere manieren om uw kruipruimte te isoleren tegen ratten.

Professionele isolatie tegen ratten

Alderbouw kan u helpen met het plaatsen van professionele isolatie tegen ratten. Wij zorgen ervoor dat er geen ratten meer in uw woning kunnen binnendringen. Zo kunt u met een gerust hart gaan slapen en hoeft u zich geen zorgen te maken om eventuele ratten in de keuken. Het is belangrijk dat uw woning ratvrij blijft, omdat ratten erg onhygiënisch zijn. Ze kunnen veel ziektes met zich mee brengen en die op u of uw medebewoners overbrengen. In Amsterdam en Amstelveen hebben steeds meer mensen last van een rattenprobleem. Daarom is het verstandig om dit probleem bij de oorzaak aan te pakken en uw woning te laten isoleren.

Gepubliceerd door & in de categorie Onderhoud.

Voor een goede isolatie tegen ratten wering in Amsterdam bent u bij Alderbouw op de goede plek. Wij van Alderbouw kunnen u helpen met het plaatsen van professionele isolatie tegen ratten in uw woning in Amsterdam. Zo zorgen wij ervoor dat er geen ratten meer in uw woning kunnen binnendringen. Er zijn veel manieren waarop wij uw woning kunnen isoleren tegen ratten. We zullen dan ook per woning kijken hoe we het beste te werk kunnen gaan en welke vorm van isolatie het beste bij uw woning past. Zo weet u zeker dat de isolatie optimaal zal werken voor uw woning en dat de ratten ook écht wegblijven. In Amsterdam krijgen steeds meer mensen last van ratten, en het is dan ook essentieel dat u dit probleem bij de oorzaak aanpakt. U voorkomt hiermee een heleboel narigheid.

Voor een goede isolatie tegen ratten wering in Amsterdam bent u bij Alderbouw op de goede plek.

Er zijn veel redenen om uw woning te laten isoleren tegen ratten. Ten eerste zijn veel mensen bang voor ratten en voelen ze zich absoluut niet fijn wanneer er ratten door het huis lopen. Ten tweede is het ook nog eens heel onhygiënisch om ratten in uw woning te hebben. Ratten kunnen allerlei ziektes met zich meebrengen, die op u of de andere bewoners overgedragen kunnen worden. Ten derde gaan ratten vaak aan voedsel knagen, waardoor u dit voedsel wel kunt weggooien. Dat is erg zonde en bovendien ook heel naar om mee te maken. Als laatste kunnen rattenpootjes op het plafond of op de vloer veel lawaai maken ’s nachts, waarvoor veel mensen er niet door kunnen slapen.

In één keer van de problemen af met isolatie

Als u last heeft van ratten, dan is het essentieel dat deze ratten meteen worden bestreden. Dit kunt u doen met rattenvallen en rattengif. Daarna is het belangrijk dat de ruimtes waarin de ratten veel waren worden gereinigd en eventueel ontsmet. Meestal verschuilen ratten zich in de kruipruimte of in eventuele kieren tussen muren en daken. Maar het bestrijden van ratten is nog niet voldoende: er kunnen immers nieuwe ratten binnenkomen zolang u uw woning niet heeft geïsoleerd. Alderbouw kan ervoor zorgen dat de ratten ook voorgoed wegblijven, door geschikte isolatiematerialen aan te brengen in uw woning.

Gepubliceerd door & in de categorie Electra en loodgieterswerk, Portfolio, Timmerman Amsterdam en Amstelveen.

Elektrawerk/loodgieterswerk in Amsterdam en Amstelveen


Elektrawerk en loodgieterswerk is maatwerk. Heb je elektrawerk of loodgieterswerk liggen en wil je dit graag uitbesteden aan een bedrijf in de buurt van Amsterdam en Amstelveen? Alderbouw helpt je graag verder.

Elektrawerk voor iedere kamer

 

Elektrawerk is een vak apart. Wanneer je niet weet wat je doet, kun je jezelf mogelijk schade toebrengen door kortsluiting, het aanraken of verbinden van een verkeerde kabel of het werken onder spanning. Wil je je boiler vervangen, buitenverlichting of binnenverlichting aanbrengen, elektrische apparatuur in je keuken of badkamer plaatsen of iemand inschakelen voor elektrawerk bij een verbouwing? Dan is het fijn als je een specialist in de buurt van Amstelveen en Amsterdam heeft. Elektrawerk gaat vaak samen met loodgieterswerk. Denk bijvoorbeeld aan werkzaamheden aan je keuken of badkamer.

Loodgieterswerk op professionele wijze

Loodgieterswerk kan op verschillende plaatsen noodzakelijk zijn. Zo komt er al snel een loodgieter bij je langs als je een lekkage of verstopping hebt in je keuken, badkamer of wc. Ook kan loodgieterswerk aangewezen zijn bij minder voor de hand liggende klussen. Zo kiezen steeds meer mensen voor de aanleg van infiltratiesystemen die regenwater opvangen. Daarbij wordt dus handig ingespeeld op de omgeving en het is nog goed voor het milieu ook. Ook wanneer je verouderde leidingen hebt, wil je een loodgieter inschakelen om legionella te voorkomen. Dit kan namelijk snel voorkomen in een oud huis en je gezondheid wil je uiteraard niet in gevaar brengen. Heb je een klus die loodgieterswerk vereist, dan wil je zo snel mogelijk een passende oplossing. Een specialist in de buurt van Amsterdam en Amstelveen kunnen inschakelen is dan ook zeer gewenst.

Neem contact op voor al je elektrawerk/loodgieterswerk


Heb je een klusser nodig voor elektrawerk, loodgieterswerk of een combinatie van beiden? Neem dan contact met ons op. Wij werken zowel in Amstelveen als in Amsterdam en kunnen beide typen werkzaamheden makkelijk combineren vanuit onze jarenlange expertise. Wij leveren maatwerk voor ieder project en horen graag waar je tegenaan loopt, zodat we een passende oplossing voor je kunnen vinden.

 

Gepubliceerd door & in de categorie Herstelwerk, Portfolio, Timmerman Amsterdam en Amstelveen, Verbouwing.

Metselen Amsterdam en Amstelveen


Een muurtje metselen zo gepiept? Dat zou je misschien denken, maar in de praktijk valt dat vaak nog behoorlijk tegen. Alderbouw is bekwaam op dit gebied en helpt je graag verder. Een muur is de basis van een stevig huis of welk bouwwerk dan ook. Je wilt er zeker van zijn dat dit veilig en stevig in elkaar zit. Daarnaast wil je een mooi resultaat, zonder klonteren of scheve stukken. Bovendien heb je ook nog te maken met het aanmaken en gebruiken van beton. Dit kan voor een leek een behoorlijke opgave zijn. Kies voor een bedrijf als Alderbouw met ervaring op het gebied van metselen in Amsterdam en Amstelveen, zodat je met een gerust hart kunt wonen!

Metselen in structuren


Wanneer je een muur wilt metselen, is het van groot belang dat deze stevig is. Daarom wordt er altijd gekozen voor een metselstructuur waarbij een zekere mate van inspringing is, zodat de stenen niet recht op elkaar liggen. Je hebt verschillende manieren om een muur te metselen. Denk aan een steensverband, een halfsteensverband, een wildverband of een vlaamsverband. Welk verband je kiest, kun je samen met de specialist afstemmen.

Metselen: recht toe recht aan


Bij metselen is het niet alleen belangrijk dat de muur stevig staat, je wilt ook dat de muur recht is. Dit is nog niet zo evident als het lijkt. Het waterpas stellen van een muur is met name afhankelijk van de plaatsing van de metselprofielen. Deze plaats je in de hoeken van het bouwwerk en dienen uiteraard waterpas te staan voor een kaarsrecht resultaat. Ook dit laat je vaak beter aan een specialist over, zeker als je zelf twee linkerhanden hebt.

Neem contact op voor metselwerkzaamheden in Amstelveen of Amsterdam


Een muur metselen kan op een aantal manieren. Welke manier gekozen wordt, is afhankelijk van het doel. Daarnaast speelt ook je eigen smaak een rol. Zo kun je ervoor kiezen om andere stenen te plaatsen dan de standaard baksteen. Bovendien kun je ook een andere kleur steen kiezen dan die de meeste huizen hebben. Welke wensen je ook hebt, wij helpen je graag op weg. Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden voor jouw specifieke situatie te bespreken.

Gepubliceerd door & in de categorie Portfolio, Timmerman Amsterdam en Amstelveen, Verbouwing.

Stukadoren Amsterdam en Amstelveen


Wil je een muur schilderen of behangen, maar is het oppervlakte niet glad? Dan is het belangrijk om de muur te stukadoren, of te stucen, zoals dat ook heet. Ook wanneer je een speciaal effect wilt bereiken, bijvoorbeeld voor je plafond, kan het een goed idee te zijn om te kiezen voor het stukadoren ervan, in plaats van verf of behang. Een specialist op het gebied van stukadoren in Amsterdam en Amstelveen is Alderbouw.

Stukadoren: hoe werkt het?


Kijk bij het stukadoren van je woning in Amsterdam of Amstelveen ten eerste naar de oppervlakte van de wand. Deze dient vochtvrij te zijn. Test of dit het geval is. Als de wand veel vocht absorbeert, is het noodzaak om deze te behandelen met een voorstrijk, zoals Stuc-primer, Isokontakt of Betokontakt. Daarna maak je gipsmortel aan. Houdt er rekening mee dat dit niet lang houdbaar is en begin dan ook direct met het bewerken van het oppervlak. Smeer daarbij in vloeiende bewegingen om klonteringen en dergelijke te voorkomen en dit te reien. Na het reien volgt het messen en het sponzen van de stuclaag, waarna het moet drogen en mogelijk nog worden afgewerkt.

Stukadoren: vakmanschap


Het is vaak beter om de procedure aan een specialist op het gebied van stukadoren over te laten. Er komt namelijk nog meer bij kijken, zoals het wegwerken van scheuren en het afwerken van de hoeken. Breng je na de stuclaag geen behang of verf aan, dan is het uitermate belangrijk om een netjes afgewerkte laag te realiseren. Je kunt daarbij ook kiezen voor speciale effecten, bijvoorbeeld door het stukadoren in rondingen aan te brengen voor mooie figuren.

Neem contact op voor het stukadoren van je woning


Heb je speciale wensen op het gebied van stukadoren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor advies op maat. Wij doen je desgewenst een offerte toekomen die speciaal voor jouw situatie is samengesteld. Zo ben je er zeker van dat je vakmanschap voor een goede prijs ontvang van ons bedrijf dat jarenlange ervaring heeft op dit gebied en gevestigd is in Amstelveen, nabij Amsterdam. Je hoeft dan ook niet ver te zoeken voor maatwerk kwaliteit!

Gepubliceerd door & in de categorie Portfolio, Timmerman Amsterdam en Amstelveen, Timmerwerk.

Aftimmerwerk Amsterdam en Amstelveen


Wil je een tussenwandje plaatsen in je woonkamer? Heb je de wens om een houten dakkapel of overkapping te plaatsen? Ben je op zoek naar iemand die je keuken kan afwerken of heb je een andere wens op het gebied van aftimmerwerk in Amsterdam of Amstelveen? Alderbouw is je graag van dienst.

Aftimmerwerk voor iedere klus

Aftimmerwerk komt vaker voor dan je je wellicht realiseert. Vele zaken in en om het huis zijn van hout gemaakt. Hout kan een relatief goedkope en duurzame oplossing zijn voor diverse projecten. Bij aftimmerwerk komt ook vaak meer kijken dan je denkt. Denk bijvoorbeeld aan de keuze van het materiaal. Want welk materiaal is geschikt voor de ruimte die je in gedachte hebt? En ook de omstandigheden zijn niet onbelangrijk. Moet er bijvoorbeeld rekening gehouden worden met elektriciteits- of loodgieterwerkzaamheden? Hoe duurzaam wil je dat het materiaal is? En wat is het doel van het aftimmerwerk? Het is goed om bij deze en andere vragen stil te staan, zodat je weloverwogen aan het aftimmerwerk kunt beginnen en de juiste vakmensen daarbij kunt inschakelen.

Aftimmerwerk door een specialist


Vaak is het lastig om de klus zelf te klaren, zeker als je twee linkerhanden hebt. Het is dan wenselijk om iemand in de armen te nemen die aftimmerwerk voor je kan verrichten. Aftimmerwerk is maatwerk. Het is belangrijk om je wensen goed in kaart te brengen. Weet je precies wat je wilt? Bespreek dan wat er mogelijk is met een specialist. Hoewel het eenvoudig klinkt, kan er nog veel komen kijken bij aftimmerwerk. Denk aan het aanleggen van een volledige tussenmuur met deur of de plaatsing van een kozijn. Aftimmerwerk is vakwerk en dient secuur te gebeuren.

Neem contact op voor aftimmerwerk in Amsterdam of Amstelveen


Je kunt in Amsterdam of Amstelveen bij ons terecht voor al je wensen op het gebied van aftimmerwerk. Wij hebben in ieder vertrek van je woning kennis en ervaring opgedaan met aftimmerwerk en we zijn gespecialiseerd in houtbewerking. We bespreken dan ook graag je wensen en eisen, zodat we samen tot een mooi product kunnen komen. Aftimmerwerk is immers maatwerk. Neem daarom vrijblijvend contact met ons op.

Gepubliceerd door & in de categorie Hang- en sluitwerk, Herstelwerk, Onderhoud, Portfolio, Timmerman Amsterdam en Amstelveen.

Kozijnen plaatsen Amsterdam en Amstelveen


Wil je nieuwe kozijnen plaatsen in omgeving Amsterdam en Amstelveen, maar weet je niet waar je terecht kunt? Vraag je je bovendien af waar je allemaal rekening mee dient te houden? Het plaatsen van kozijnen is een secuur klusje dat vaak beter uitbesteed kan worden. In Amsterdam en Amstelveen is het kozijnen plaatsen door Alderbouw zo geregeld.

Kozijnen plaatsen: ga voor duurzaam materiaal


Kozijnen worden vaak van kunsstof en hout gemaakt. Het is aan te raden om voor gecertificeerde kozijnen te kiezen, omdat je zo een langere levensduur hebt en bovendien goed bezig bent voor het milieu. Kozijnen kunnen verschillende keurmerken hebben. Denk aan het FSC-keurmerk voor duurzaam hout. Daarnaast bestaat het VKG-keurmerk dat je ervan verzekerd dat je een goed product koopt als consument. Het KOMO-certificaat geeft aan dat je kozijnen plaatst die voldoen aan de het bouwstoffenbesluite en dus niet zeer schadelijk zijn voor de gezondheid. Kijk naar deze keurmerken, voordat je je definitieve keuze maakt.

Kozijnen plaatsen: nare verrassingen


Bij de aanleg van kozijnen krijg je met veel zaken te maken. Ten eerste wil je de juiste afmetingen hebben. Je moet hiervoor extra ruimte aan de zijkanten laten, doorgaans 1cm, en in het geval van een raamdorpel nog eens 2cm extra berekenen. Het plaatsen van kozijnen is precisiewerk en het is dan ook belangrijk dat het aantal cm´s klopt. Daarnaast heb je bij het plaatsen van kozijnen te maken met glaswerk. Indien je je oude kozijnen vervangt, dien je zeer voorzichtig te zijn bij het verwijderen. Het glaswerk kan immers inscheuren bij het beitelen of zagen. Het is verstandig om daarbij met stelkozijnen te werken. Kijk of het geheel goed geïsoleerd is en zorg dat het geheel waterpas wordt opgebouwd. Dit alles vereist vakmanschap. Ben je niet thuis in het plaatsen van kozijnen? Laat het dan liever over aan een vakman van Alderbouw.

Neem contact op voor plaatsing van kozijnen


Voor ieder type woning kunnen wij kozijnen op maat leveren in de gewenste materialen en kleur. Of het nu om nieuwbouw gaat of vervanging van je oude kozijnen. Ook bij kozijnrot en het tochtvrij maken van uw kozijnen kunnen wij je een oplossing bieden. Vraag gerust naar de mogelijkheden voor jouw woning.

Gepubliceerd door & in de categorie Portfolio, Timmerman Amsterdam en Amstelveen, Timmerwerk, Verbouwing.

Afdak maken Amsterdam en Amstelveen


Wil je een afdak laten maken in Amsterdam of Amstelveen? Alderbouw is de partner die je voor deze klus zoekt. Wij hebben jarenlange ervaring op dit gebied en kunnen je binnen afzienbare tijd van dienst zijn. Neem contact met ons op en wij sturen je spoedig een voorstel.

De structuur van een afdak of overkapping


Bij het plaatsen van een afdak komt meer kijken dan je wellicht denkt. Dit uiteraard afhankelijk van je wensen. Zo is een vierkanten overkapping voor je terras makkelijker te realiseren dan een overkapping of afdak met bogen. Het realiseren van een afdak begint uiteraard met de afmetingen. Houdt bij het plaatsen van de palen rekening met de diepte van de plaatsing. Aan de muurzijde is dit in de regel wat meer aan de oppervlakte dan aan de kant van de vrije ruimte. De ondergrond is daarbij uiteraard van belang. Idealiter heb je een betonnen ondergrond die vrij is van vocht. Let dus op de weersomstandigheden. Je zal bij het aanleggen liggers moeten bevestigen met verbindingshoeken. Reken daarvoor ook de nodige centimers. Uiteraard zijn de afmetingen afhankelijk van je wensen en de beschikbare ruimte voor je afdak.

Voor welk type afdak kiezen?


Een afdak kan met verschillende materialen gerealiseerd worden. Polycarbonaat is zeer populair, omdat het redelijk resistent is tegen diverse weersomstandigheden en door de doorschijnende laag optimaal gebruik maakt van de zon. Ook houten afdaken zijn zeer populair, bijvoorbeeld in aanbouw op een schuur of garage. Daarnaast zijn er vele andere variaties, denk aan het gebruik van dakpannen in aanbouw op je woning, glas voor een terras of golfplaten voor een simpele beschutting om je apparatuur te stallen. Om de juiste keuze te maken is het verstandig om te overleggen met een professional op het gebied van afdakken plaatsen.

Neem contact op om je afdak te laten maken


Alderbouw is professional op het gebied van afdakken en overkappingen plaatsen. We helpen je dan ook graag om de juiste keuze te maken. Neem vandaag nog contact met ons op voor een deskundig advies voor iedere wens.

Wilt u meer weten over Alderbouw?