Klussenbedrijf Alderbouw

Uw timmerman in Amstelveen, Amsterdam en omstreken.

Gepubliceerd door & in de categorie Herstelwerk, Portfolio, Timmerman Amsterdam en Amstelveen, Verbouwing.

Metselen Amsterdam en Amstelveen


Een muurtje metselen zo gepiept? Dat zou je misschien denken, maar in de praktijk valt dat vaak nog behoorlijk tegen. Alderbouw is bekwaam op dit gebied en helpt je graag verder. Een muur is de basis van een stevig huis of welk bouwwerk dan ook. Je wilt er zeker van zijn dat dit veilig en stevig in elkaar zit. Daarnaast wil je een mooi resultaat, zonder klonteren of scheve stukken. Bovendien heb je ook nog te maken met het aanmaken en gebruiken van beton. Dit kan voor een leek een behoorlijke opgave zijn. Kies voor een bedrijf als Alderbouw met ervaring op het gebied van metselen in Amsterdam en Amstelveen, zodat je met een gerust hart kunt wonen!

Metselen in structuren


Wanneer je een muur wilt metselen, is het van groot belang dat deze stevig is. Daarom wordt er altijd gekozen voor een metselstructuur waarbij een zekere mate van inspringing is, zodat de stenen niet recht op elkaar liggen. Je hebt verschillende manieren om een muur te metselen. Denk aan een steensverband, een halfsteensverband, een wildverband of een vlaamsverband. Welk verband je kiest, kun je samen met de specialist afstemmen.

Metselen: recht toe recht aan


Bij metselen is het niet alleen belangrijk dat de muur stevig staat, je wilt ook dat de muur recht is. Dit is nog niet zo evident als het lijkt. Het waterpas stellen van een muur is met name afhankelijk van de plaatsing van de metselprofielen. Deze plaats je in de hoeken van het bouwwerk en dienen uiteraard waterpas te staan voor een kaarsrecht resultaat. Ook dit laat je vaak beter aan een specialist over, zeker als je zelf twee linkerhanden hebt.

Neem contact op voor metselwerkzaamheden in Amstelveen of Amsterdam


Een muur metselen kan op een aantal manieren. Welke manier gekozen wordt, is afhankelijk van het doel. Daarnaast speelt ook je eigen smaak een rol. Zo kun je ervoor kiezen om andere stenen te plaatsen dan de standaard baksteen. Bovendien kun je ook een andere kleur steen kiezen dan die de meeste huizen hebben. Welke wensen je ook hebt, wij helpen je graag op weg. Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden voor jouw specifieke situatie te bespreken.

Gepubliceerd door & in de categorie Portfolio, Timmerman Amsterdam en Amstelveen, Verbouwing.

Stukadoren Amsterdam en Amstelveen


Wil je een muur schilderen of behangen, maar is het oppervlakte niet glad? Dan is het belangrijk om de muur te stukadoren, of te stucen, zoals dat ook heet. Ook wanneer je een speciaal effect wilt bereiken, bijvoorbeeld voor je plafond, kan het een goed idee te zijn om te kiezen voor het stukadoren ervan, in plaats van verf of behang. Een specialist op het gebied van stukadoren in Amsterdam en Amstelveen is Alderbouw.

Stukadoren: hoe werkt het?


Kijk bij het stukadoren van je woning in Amsterdam of Amstelveen ten eerste naar de oppervlakte van de wand. Deze dient vochtvrij te zijn. Test of dit het geval is. Als de wand veel vocht absorbeert, is het noodzaak om deze te behandelen met een voorstrijk, zoals Stuc-primer, Isokontakt of Betokontakt. Daarna maak je gipsmortel aan. Houdt er rekening mee dat dit niet lang houdbaar is en begin dan ook direct met het bewerken van het oppervlak. Smeer daarbij in vloeiende bewegingen om klonteringen en dergelijke te voorkomen en dit te reien. Na het reien volgt het messen en het sponzen van de stuclaag, waarna het moet drogen en mogelijk nog worden afgewerkt.

Stukadoren: vakmanschap


Het is vaak beter om de procedure aan een specialist op het gebied van stukadoren over te laten. Er komt namelijk nog meer bij kijken, zoals het wegwerken van scheuren en het afwerken van de hoeken. Breng je na de stuclaag geen behang of verf aan, dan is het uitermate belangrijk om een netjes afgewerkte laag te realiseren. Je kunt daarbij ook kiezen voor speciale effecten, bijvoorbeeld door het stukadoren in rondingen aan te brengen voor mooie figuren.

Neem contact op voor het stukadoren van je woning


Heb je speciale wensen op het gebied van stukadoren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor advies op maat. Wij doen je desgewenst een offerte toekomen die speciaal voor jouw situatie is samengesteld. Zo ben je er zeker van dat je vakmanschap voor een goede prijs ontvang van ons bedrijf dat jarenlange ervaring heeft op dit gebied en gevestigd is in Amstelveen, nabij Amsterdam. Je hoeft dan ook niet ver te zoeken voor maatwerk kwaliteit!

Gepubliceerd door & in de categorie Portfolio, Timmerman Amsterdam en Amstelveen, Timmerwerk.

Aftimmerwerk Amsterdam en Amstelveen


Wil je een tussenwandje plaatsen in je woonkamer? Heb je de wens om een houten dakkapel of overkapping te plaatsen? Ben je op zoek naar iemand die je keuken kan afwerken of heb je een andere wens op het gebied van aftimmerwerk in Amsterdam of Amstelveen? Alderbouw is je graag van dienst.

Aftimmerwerk voor iedere klus

Aftimmerwerk komt vaker voor dan je je wellicht realiseert. Vele zaken in en om het huis zijn van hout gemaakt. Hout kan een relatief goedkope en duurzame oplossing zijn voor diverse projecten. Bij aftimmerwerk komt ook vaak meer kijken dan je denkt. Denk bijvoorbeeld aan de keuze van het materiaal. Want welk materiaal is geschikt voor de ruimte die je in gedachte hebt? En ook de omstandigheden zijn niet onbelangrijk. Moet er bijvoorbeeld rekening gehouden worden met elektriciteits- of loodgieterwerkzaamheden? Hoe duurzaam wil je dat het materiaal is? En wat is het doel van het aftimmerwerk? Het is goed om bij deze en andere vragen stil te staan, zodat je weloverwogen aan het aftimmerwerk kunt beginnen en de juiste vakmensen daarbij kunt inschakelen.

Aftimmerwerk door een specialist


Vaak is het lastig om de klus zelf te klaren, zeker als je twee linkerhanden hebt. Het is dan wenselijk om iemand in de armen te nemen die aftimmerwerk voor je kan verrichten. Aftimmerwerk is maatwerk. Het is belangrijk om je wensen goed in kaart te brengen. Weet je precies wat je wilt? Bespreek dan wat er mogelijk is met een specialist. Hoewel het eenvoudig klinkt, kan er nog veel komen kijken bij aftimmerwerk. Denk aan het aanleggen van een volledige tussenmuur met deur of de plaatsing van een kozijn. Aftimmerwerk is vakwerk en dient secuur te gebeuren.

Neem contact op voor aftimmerwerk in Amsterdam of Amstelveen


Je kunt in Amsterdam of Amstelveen bij ons terecht voor al je wensen op het gebied van aftimmerwerk. Wij hebben in ieder vertrek van je woning kennis en ervaring opgedaan met aftimmerwerk en we zijn gespecialiseerd in houtbewerking. We bespreken dan ook graag je wensen en eisen, zodat we samen tot een mooi product kunnen komen. Aftimmerwerk is immers maatwerk. Neem daarom vrijblijvend contact met ons op.

Gepubliceerd door & in de categorie Hang- en sluitwerk, Herstelwerk, Onderhoud, Portfolio, Timmerman Amsterdam en Amstelveen.

Kozijnen plaatsen Amsterdam en Amstelveen


Wil je nieuwe kozijnen plaatsen in omgeving Amsterdam en Amstelveen, maar weet je niet waar je terecht kunt? Vraag je je bovendien af waar je allemaal rekening mee dient te houden? Het plaatsen van kozijnen is een secuur klusje dat vaak beter uitbesteed kan worden. In Amsterdam en Amstelveen is het kozijnen plaatsen door Alderbouw zo geregeld.

Kozijnen plaatsen: ga voor duurzaam materiaal


Kozijnen worden vaak van kunsstof en hout gemaakt. Het is aan te raden om voor gecertificeerde kozijnen te kiezen, omdat je zo een langere levensduur hebt en bovendien goed bezig bent voor het milieu. Kozijnen kunnen verschillende keurmerken hebben. Denk aan het FSC-keurmerk voor duurzaam hout. Daarnaast bestaat het VKG-keurmerk dat je ervan verzekerd dat je een goed product koopt als consument. Het KOMO-certificaat geeft aan dat je kozijnen plaatst die voldoen aan de het bouwstoffenbesluite en dus niet zeer schadelijk zijn voor de gezondheid. Kijk naar deze keurmerken, voordat je je definitieve keuze maakt.

Kozijnen plaatsen: nare verrassingen


Bij de aanleg van kozijnen krijg je met veel zaken te maken. Ten eerste wil je de juiste afmetingen hebben. Je moet hiervoor extra ruimte aan de zijkanten laten, doorgaans 1cm, en in het geval van een raamdorpel nog eens 2cm extra berekenen. Het plaatsen van kozijnen is precisiewerk en het is dan ook belangrijk dat het aantal cm´s klopt. Daarnaast heb je bij het plaatsen van kozijnen te maken met glaswerk. Indien je je oude kozijnen vervangt, dien je zeer voorzichtig te zijn bij het verwijderen. Het glaswerk kan immers inscheuren bij het beitelen of zagen. Het is verstandig om daarbij met stelkozijnen te werken. Kijk of het geheel goed geïsoleerd is en zorg dat het geheel waterpas wordt opgebouwd. Dit alles vereist vakmanschap. Ben je niet thuis in het plaatsen van kozijnen? Laat het dan liever over aan een vakman van Alderbouw.

Neem contact op voor plaatsing van kozijnen


Voor ieder type woning kunnen wij kozijnen op maat leveren in de gewenste materialen en kleur. Of het nu om nieuwbouw gaat of vervanging van je oude kozijnen. Ook bij kozijnrot en het tochtvrij maken van uw kozijnen kunnen wij je een oplossing bieden. Vraag gerust naar de mogelijkheden voor jouw woning.

Gepubliceerd door & in de categorie Portfolio, Timmerman Amsterdam en Amstelveen, Timmerwerk, Verbouwing.

Afdak maken Amsterdam en Amstelveen


Wil je een afdak laten maken in Amsterdam of Amstelveen? Alderbouw is de partner die je voor deze klus zoekt. Wij hebben jarenlange ervaring op dit gebied en kunnen je binnen afzienbare tijd van dienst zijn. Neem contact met ons op en wij sturen je spoedig een voorstel.

De structuur van een afdak of overkapping


Bij het plaatsen van een afdak komt meer kijken dan je wellicht denkt. Dit uiteraard afhankelijk van je wensen. Zo is een vierkanten overkapping voor je terras makkelijker te realiseren dan een overkapping of afdak met bogen. Het realiseren van een afdak begint uiteraard met de afmetingen. Houdt bij het plaatsen van de palen rekening met de diepte van de plaatsing. Aan de muurzijde is dit in de regel wat meer aan de oppervlakte dan aan de kant van de vrije ruimte. De ondergrond is daarbij uiteraard van belang. Idealiter heb je een betonnen ondergrond die vrij is van vocht. Let dus op de weersomstandigheden. Je zal bij het aanleggen liggers moeten bevestigen met verbindingshoeken. Reken daarvoor ook de nodige centimers. Uiteraard zijn de afmetingen afhankelijk van je wensen en de beschikbare ruimte voor je afdak.

Voor welk type afdak kiezen?


Een afdak kan met verschillende materialen gerealiseerd worden. Polycarbonaat is zeer populair, omdat het redelijk resistent is tegen diverse weersomstandigheden en door de doorschijnende laag optimaal gebruik maakt van de zon. Ook houten afdaken zijn zeer populair, bijvoorbeeld in aanbouw op een schuur of garage. Daarnaast zijn er vele andere variaties, denk aan het gebruik van dakpannen in aanbouw op je woning, glas voor een terras of golfplaten voor een simpele beschutting om je apparatuur te stallen. Om de juiste keuze te maken is het verstandig om te overleggen met een professional op het gebied van afdakken plaatsen.

Neem contact op om je afdak te laten maken


Alderbouw is professional op het gebied van afdakken en overkappingen plaatsen. We helpen je dan ook graag om de juiste keuze te maken. Neem vandaag nog contact met ons op voor een deskundig advies voor iedere wens.

Gepubliceerd door & in de categorie Portfolio, Timmerwerk.

Tuinschermen plaatsen Amsterdam en Amstelveen


Amsterdam en Amstelveen zijn dichtbevolkte steden. Het is fijn als je in de stad je eigen plekje kunt creëren, waar je de nodige privacy hebt. Het plaatsen van tuinschermen kan je net dat stukje comfort geven. Tuinschermen zijn in drukke steden als Amsterdam en Amstelveen uiteraard ook gewenst als je huisdieren of kleine kinderen hebt, zodat ze niet zo maar de drukke straat op kunnen gaan. Overweeg je om tuinschermen aan te schaffen, maar weet je nog niet zo goed waar te beginnen? Alderbouw is je graag van dienst.

Weer of geen weer? Tuinschermen voor ieder weertype


In ons koude kikkerland is het belangrijk om goed na te denken over het materiaal waarvan je tuinschermen gemaakt zijn. Kies je voor hout, gaas of kunststof bijvoorbeeld? Dit heeft niet alleen met het weer te maken, maar uiteraard ook met je smaak en stijl, de veiligheid en het onderhoud. Kies bij houten tuinschermen bijvoorbeeld voor een geïmpregneerde variant. Ga voor hout met het FSC-keurmerk als je milieubewust wilt kiezen. Daarnaast heb je talloze variaties in houtsoorten. Past bijvoorbeeld hardhout, kokos of composiet beter bij je wensen? En wil je volledige privacy of wil je dat men je tuin deels kan bewonderen? Ga je daarnaast voor een rechte of ronde variant, of kies je iets speciaals, zoals tuinschermen in waaiervorm? Om een weloverwogen keuze te maken, is het verstandig om te overleggen met een specialist.

Tuinschermen en onderhoud


Sommige tuinschermen vereisen onderhoud. Anderen zijn wat makkelijker. Composiet tuinschermen zijn bijvoorbeeld volledig vrij van onderhoud, net als schermen van gaas. Ga je echter voor een bepaalde houtsoort, dan wil je deze uiteraard beschermen tegen alle weersomstandigheden. In dat  geval is een beetje extra aandacht van belang. De duurzaamheid van de tuinschermen hangt mede af van de keuze die je maakt. Een hardhouten tuinscherm kan bijvoorbeeld wel 20 tot 25 jaar meegaan, terwijl een scherm van grenen of vuren slechts 10 tot 15 jaar meegaat en naaldhout slechts 5 tot 15 jaar. Dit alles uiteraard ook afhankelijk van het onderhoud dat je eraan pleegt. Denk hier dan ook goed over na bij de aanschaf van je tuinschermen.

Neem contact op voor het plaatsen van tuinschermen


Wil je een deskundig advies over het plaatsen van tuinschermen in omgeving Amsterdam en Amstelveen? Neem dan contact met ons op. Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van plaatsing van tuinschermen en helpen je dan ook graag bij het maken van de juiste keuze.

rennovatie badkamer amsterdam

Gepubliceerd door & in de categorie Electra en loodgieterswerk, Onderhoud, Renovatie, Timmerman Amsterdam en Amstelveen, Verbouwing.

Renovatie badkamer Amsterdam en Amstelveen

Zoek je voor de renovatie van je badkamer in Amsterdam of Amstelveen een expert? Staak je zoektocht want Klusbedrijf Alderbouw helpt je graag verder. Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van uiteenlopende klussen en de renovatie van badkamers in Amsterdam of Amstelveen is een klus waar wij onze hand niet voor omdraaien.

Waar op letten bij een badkamer renovatie?


Houd rekening met de ruimte die je beschikbaar hebt voor je badkamer renovatie en hoe het aantal m2 past bij het gewenste meubilair dat je erin wilt plaatsen. Weet je bovendien zeker dat er geen schimmelplekken, houtrot of andere problemen onder de oppervlakte spelen? Ga je in je nieuwe badkamer voor vochtwerend materiaal, vloerverwarming, een sound system? Kortom, bij een renovatie van je badkamer komt veel kijken. Bij al dit soort zaken kunnen wij je bij de renovatie van je badkamer in Amsterdam of Amstelveen van dienst zijn.

Badkamer renovatie op maat

Wanneer je eenmaal besloten hebt om aan een badkamer renovatie te beginnen, start je uiteraard met je wensen. Je kunt je nieuwe badkamer geheel naar eigen smaak ontwerpen en inrichten. Houd je van een klassiek design met veel hout of juist een strak design met meer moderne elementen? Welke kleuren en patronen spreken je aan? Welke luxe wensen heb je? Ga je voor een toilet, een bad/douchecombinatie, een jacuzzi of wellicht een Zwitserse saunabeleving? Wat is er mogelijk? Het design en de planning van je badkamer renovatie in Amsterdam of Amstelveen kunnen veel vragen oproepen.

Neem contact op met een badkamer renovatie specialist

 

Voor  deskundig advies is het aangewezen om een specialist te raadplegen. Dit geldt zowel voor een minimalistische badkamer renovatie als een complete make-over. Je wilt er namelijk zeker van zijn dat je nieuwe badkamer veilig is en dat alles recht wordt aangelegd en netjes afgewerkt, zowel aan de oppervlakte als daarachter. Wij helpen je dan ook graag met onze specialistische en vakkundige kennis voor de renovatie van je badkamer in Amsterdam en Amstelveen. Je kunt gemakkelijk contact met ons opnemen voor vragen of een vrijblijvende offerte op maat via ons contactformulier of door te bellen naar 06 33 22 4800. Wij staan je graag te woord en geven je een advies op maat.

Gepubliceerd door & in de categorie Inbouw- en balkonkasten, Portfolio.

Balkonkasten Amsterdam en Amstelveen


Woon je in Amsterdam of Amstelveen en heb je een balkon of dakterras? Dan is het handig om een balkonkast te plaatsen. Alderbouw helpt je graag bij het realiseren van balkonkasten in Amsterdam of Amstelveen. Je hebt dan extra bergruimte op een locatie waar je anders niet zo snel gebruik van de ruimte maakt. Balkonkasten nemen weinig ruimte in en zeker in omgeving Amsterdam en Amstelveen is het handig om al je beschikbare ruimte te kunnen benutten en comfortabel te wonen. Heb je een oudere woning? Dan staat je cv-ketel mogelijk op het balkon. In dat geval kun je voor een balkonkast kiezen om deze netjes weg te werken en bovendien te beschermen tegen regen, vorst en kou.

Balkonkasten plaatsen voor ieder balkontype


Balkonkasten plaatsen is niet alleen praktisch, het is ook mooi om naar te kijken. Balkonkasten zijn er in allerlei soorten en maten. Uiteraard kun je ook je eigen balkonkast designen, zodat je een optimale sfeer creëert op je balkon of dakterras. Denk daarbij niet alleen aan de vormgeving, maar ook aan de afmetingen, de kleur, eventuele plaatsing van planken, de draairichting, het type slot en de kwaliteit van het materiaal.

Balkonkasten: welk materiaal is geschikt?


Balkonkasten worden vaak gemaakt van kunststof laminaat of hout. Bedenk van te voren goed waar je de balkonkast voor wilt gebruiken. Zo kun je de balkonkast uitrusten met een vorstbegrenzer of extra isolatie. Voor de opslag van sommige artikelen is dit zeer wenselijk, zeker in de winter. Kijk ook naar de duurzaamheid van balkonkasten. Een houten balkonkast gaat doorgaans langer mee dan een balkonkast van laminaat. Daarbij is uiteraard wel een verschil in type houtsoort aan te brengen. Ook wil je het hout goed onderhouden, zodat je geen last krijgt van schimmel en vocht. Advies inwinnen over wat voor balkonkasten je praktisch het beste kunt gebruiken, is daarom aan te raden.

Neem contact op voor het plaatsen van balkonkasten


Wij leveren al jaren lang balkonkasten op maat in Amsterdam en Amstelveen. Wij hebben ervaring met de aanleg van balkonkasten voor ieder type balkon of terras en we kunnen deze geheel naar je wensen designen. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Gepubliceerd door & in de categorie Electra en loodgieterswerk, Portfolio, Timmerman Amsterdam en Amstelveen, Timmerwerk, Verbouwing.

Renovatie keuken Amsterdam en Amstelveen

Een renovatie van je keuken uitvoeren in Amsterdam of Amstelveen? Dat is zo geregeld! Tenminste, als je weet wat je wilt. Want waar moet je nu eigenlijk allemaal op letten bij een keuken renovatie? Zijn er betrouwbare keuken renovatie bedrijven in Amsterdam en Amstelveen te vinden? Waar kun je dan het beste terecht? En kies je voor de renovatie van je keuken of ga je liever voor een nieuwe keuken kopen? Alderbouw helpt je graag verder.

Renovatie van je keuken: de mogelijkheden

Een renovatie van je keuken kun je zo ver doorvoeren als je zelf wilt. Je kunt ervoor kiezen om alleen de keukenkastjes en eventueel de frontjes van de vaatwasser, koelkast en andere apparatuur te vervangen. Ook het keukenblad is wellicht aan vervanging toe. Met deze kleine aanpassingen ziet je keuken er al snel als nieuw uit. Wil je echter een gehele nieuwe indeling en nieuwe apparatuur? Dan komt er wel wat meer bij een keuken renovatie kijken. Zeker als je keuken al wat jaartjes oud is. Het is dan goed om in een vroeg stadium een specialist in te schakelen.

Een keuken renovatie laten uitvoeren

Een keuken renovatie laten uitvoeren door een specialist is eigenlijk in alle gevallen aan te raden. Of je nu een kleine klus of een complete verbouwing voor ogen hebt. Een specialist op het gebied van keuken renovatie in Amsterdam of Amstelveen is zo gevonden. Het is verstandig om samen te bespreken of een renovatie van je keuken wenselijk is, of je toch liever voor een geheel nieuwe keuken gaat. Dit is met name afhankelijk van je budget. Bij een keukenrenovatie komt vaak veel houtwerk te pas. Soms zijn bepaalde materialen of modellen niet meer leverbaar en dan is het noodzaak om een passende oplossing binnen het budget te vinden.

Neem contact op voor je keuken renovatie

In Amsterdam en Amstelveen kan je keuken renovatie door ons worden uitgevoerd. Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van keuken renovatie. Als specialist, kunnen we je bijstaan in de keuzes die je maakt en hoe deze passen bij de ruimte die je beschikbaar hebt. Ook overlopen we graag de gewenste modellen en materialen met je. Je ontvangt van ons een vrijblijvende offerte op maat, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken voor je keuken renovatie. Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Gepubliceerd door & in de categorie Electra en loodgieterswerk, Hang- en sluitwerk, Herstelwerk, Inbouw- en balkonkasten, Onderhoud, Portfolio, Renovatie, Timmerman Amsterdam en Amstelveen, Timmerwerk, Verbouwing.

Authentieke stijl van uw hotel behouden?

 

Hotel onderhoud nodig?

 

Hotels in Amsterdam zijn van groot belang voor de toeristenstroom in deze druk bezochte stad. Sommige hotels bevinden zich in bijzondere, historische panden en zijn erg geliefd door deze authentieke stijl. Maar deze oude panden kunnen erg versleten zijn en dan is het zonde als bij herstelwerkzaamheden de oorspronkelijke stijl verloren gaat. Dan kunt u Alderbouw inschakelen, want wij zijn gespecialiseerd in klassiek timmerwerk. Wij herstellen de oorspronkelijke stijl in ere en voeren werkzaamheden uit als het herstellen van klassieke lijsten en sierwerk, glad in lood reparatie, vernieuwen van beschadigde houten panelen en rond- en gebogen werk.

Diverse onderhoudswerkzaamheden

Net als in een gewone woning is onderhoud aan een hotel om de zoveel tijd noodzakelijk. Houten kozijnen kunnen gaan rotten, deuren kunnen beschadigd zijn of hang- en sluitwerk kan versleten zijn. Alderbouw kan dergelijke gebreken wegwerken zodat het hotel weer net en schoon is en gasten met een fijn gevoel kunnen terugkijken op hun verblijf. Zelfs als u toe bent aan de complete vernieuwing van een of meerdere ruimtes kan ons team hiermee aan de slag en wordt dit volledig verzorgd.

Zorgeloos een verfraaid hotel

Wij hebben ruime ervaring met het renoveren van (oude) woningen en panden, waaronder het herstellen van houten vloeren, plaatsen van scheidingswanden, plaatsen van (duurzame) kozijnen en renoveren van badkamers en keukens. Indien u geïnteresseerd bent in onze diensten en uw hotel in Amsterdam wilt verfraaien kunt u contact opnemen met Alderbouw via het telefoonnummer 06 33 22 4800 of stuur een email naar [email protected] U kunt ook eenvoudig een offerte aanvragen via de website.

Wilt u meer weten over Alderbouw?