U kunt bij ons terecht voor specialistisch en kwalitatief hoogwaardig renovatie werk. Met meer dan 30 jaar ervaring in deze branche hebben we alles inmiddels al een keer gezien.

Gespecialiseerd in het renoveren van oude woningen

Bij Alderbouw hebben we onszelf gespecialiseerd in het renoveren van oude woningen. Ons werkgebied concentreert zich in Amsterdam en omstreken. In deze regio hebben we vaak te maken met renovatie projecten in oude Amsterdamse grachtenpanden.

Vervangen ramen, kozijnen en deuren

Heeft u bijvoorbeeld rottend hout in ramen, kozijnen en/of deuren, dan kunnen wij deze voor u vernieuwen of repareren. Wij zorgen ervoor dat deze vakkundig worden gerepareerd of geplaatst.

Plaatsen en stellen van Kozijnen

Zijn uw kozijnen in slechte staat? Wij kunnen deze voor u repareren of vervangen. Ook plaatsen wij geheel nieuwe duurzame kozijnen met dubbelglas (HR++).

Plaatsen gips- of systeemwanden

Wanneer u extra ruimten in uw woning wilt creeeren kunnen wij dit eenvoudig doen met gips- of systeemwanden. Indien gewenst ook met hoogwaardige isolatie.

Herstellen/vernieuwen van balklagen en vloeren

Wij herstellen of vernieuwen uw houten vloeren of balklagen. Vaak gebeurt dit als de koppen van de balklaag zijn doorgerot en de vloer bijvoorbeeld doorzakt.

Renoveren van badkamers en keuken

Wilt u uw oude keuken vervangen of vernieuwen dan kunnen wij een geheel nieuwe voor u inbouwen/plaatsen.

Overige renovatie werkzaamheden

De hierboven genoemde renovatie werkzaamheden komen het meeste voor. Uiteraard doen wij nog veel meer! Neem contact op voor meer informatie.

    Wilt u meer weten over Alderbouw?