Wij verzorgen al geruime tijd divers duurzaam timmerwerk. Hieronder worden de werkzaamheden verder toegelicht.

De timmerman in Amsterdam, Amstelveen en omstreken

De eigenaar van Alderbouw, Henk Alderding, is al meer dan 30 jaar timmerman in Amsterdam. In deze tijd heeft hij uitgebreide ervaring opgedaan om u te voorzien van hoogwaardig timmerwerk.

Afhangen van ramen en deuren

Wanneer deuren of ramen passend gemaakt moeten worden kunnen wij deze voor u afhangen. Ter plaatse worden deze voorzien van de juiste maten.

Hang- en sluitwerk

Wij monteren voor u alle sloten, anti-inbraakstrippen, schanieren, deurkrukken, raambomen, aanslagstrippen en tochtstrippen. Wanneer u inbraakschade heeft kunnen wij deze voor u met spoed herstellen.

Repareren van keukenkasten

Als uw keukenkasten of laden zijn beschadigd, kunnen wij deze voor u herstellen. Hier gaat het vaak om nieuwe scharnieren, lade-geleiders of beschadigingen aan houten elementen.

Af-timmerwerk

Na de plaatsing van kozijnen, muren, ramen, plafonds of systeemwanden kunnen wij het aftimmerwerk verzorgen. Wij kunnen voor u het sier- of lijstwerk verzorgen en de vensterbanken plaatsen.

Op maat maken van deuren

Als u speciale wensen heeft kunt u door ons een deur op maat laten maken. Wij komen persoonlijk bij u langs om alles op te meten.

Dakkapel plaatsen

Om extra ruimte in uw woning te creeeren kunnen wij een dakkapel plaatsen inclusief aftimmerwerk.

Overig timmerwerk

De hierbovengenoemde werkzaamheden komen het meest voor.  Heeft u vragen, neem dan contact met ons op.

    Wilt u meer weten over Alderbouw?