Geplaatst door & de categorie Onderhoud, Timmerman Amsterdam en Amstelveen.

Bij Alderbouw kunt u terecht voor duurzame isolatie en wering in Amsterdam. Het is erg belangrijk om uw woning goed te laten isoleren, omdat u er hiermee voor zorgt dat er veel minder warmte kan ontsnappen. Als uw woning niet goed is geïsoleerd, dan kan het namelijk zijn dat veel van de warmte van uw verwarming verdwijnt via de muren, de grond, of het dak. Hierdoor maakt u veel extra energiekosten die niet nodig zijn. U kunt dus een heleboel geld besparen wanneer u beschikt over goede isolatie. Bovendien is het erg goed voor het milieu om uw woning te laten isoleren, omdat er dan veel minder energie verloren gaat. Zo hoeft er ook minder energie opgewekt te worden, waardoor u dus eigenlijk duurzamer omgaat met uw energie.

Soorten duurzame isolatie en wering in Amsterdam

In Amsterdam kunt u voor vele soorten isolatie kiezen. Zo kan het erg handig zijn om uw dak te laten isoleren. Warmte stijgt namelijk omhoog en zal daarom ook gemakkelijk verdwijnen via het dak. U kunt uw dak zowel vanuit de binnenkant als vanuit te buitenkant laten isoleren. Langs de binnenkant is het goedkoopst, maar langs de buitenkant brengt ook nog andere voordelen met zich mee. U kunt met dakisolatie aan de buitenkant van het dak bijvoorbeeld uw dak ook nog eens extra laten beschermen tegen regen en wind, zodat er geen tocht of vocht binnen kan komen. Als u met een krap budget zit, dan kunt u in plaats van dakisolatie ook isolatie voor de zoldervloer aanschaffen. Dit is de goedkoopste vorm van dakisolatie, maar heeft wel als nadeel dat de zolder dan niet meer geïsoleerd wordt.

Muurisolatie: de mogelijkheden

Ook wanneer u uw muren of vloer laat isoleren, kunt u veel energie besparen. U kunt een muur op drie manieren laten isoleren: aan de binnenkant, aan de buitenkant, of via de spouwmuur. De meeste mensen kiezen voor spouwmuurisolatie omdat het niet te zien is aan de binnenkant zowel als de buitenkant. Bij spouwmuurisolatie moeten er kleine gaatjes worden geboord in uw muren, zodat het isolatiemateriaal in de muren kan worden gespoten. Voor de prijzen kunt u bij Alderbouw uiteraard een offerte aanvragen. Ook kunnen wij eventueel rekening houden met uw budget.

Leave a Reply

  • (will not be published)

    Wilt u meer weten over Alderbouw?