Geplaatst door & de categorie Inbouw- en balkonkasten, Onderhoud.

Een inbouwkast laten maken

Een kledingkast is een kenmerkend element in elke slaapkamer. Je houdt je slaapkamer ermee opgeruimd en ordelijk. Al je kleding is namelijk uit het zicht en je voorkomt onnodige rommel, die de ruimte onrustig maakt. Om de kledingkast helemaal onderdeel van de kamer te laten zijn, kun je kiezen voor een inbouwkast. Zo heb je geen loze ruimtes naast de kledingkast die onbenut blijft, maar zorgt de inbouwkast ervoor dat de wand één geheel wordt. Je kunt de inbouwkast door de specialisten van Alderbouw.nl op maat laten maken, zodat deze precies past in het verlengde van de wand.

Welke ruimte is het meest geschikt?

Er zijn vaak diverse ruimtes in een woning geschikt voor het plaatsen van een inbouwkast. Ze zijn dan ook in diverse soorten en maten verkrijgbaar en de specialisten bij Alderbouw.nl kunnen de inbouwkasten geheel op de behoeften van de klant afstemmen. Wil je gelijk groot uitpakken, dan kun je kiezen voor een luxe inloopkast. Ook kun je inbouwkasten plaatsen in hoeken, waar je de ruimte optimaal benut door er een kast van te maken. Zo creëer je een extra opslagruimte en oogt het creatief en stijlvol. Daarnaast zijn er inloopkasten die je kunt plaatsen op zolder, zodat je ook hier meer spullen kwijt kunt en netjes kunt opbergen. Het meest voor de hand liggen uiteraard alsnog de inbouwkasten voor kleding in de slaapkamer.

Op maat gemaakt in Amsterdam of Amstelveen

Een inbouwkast op maat maken, biedt de mogelijkheid om deze helemaal creatief vorm te geven. Woon je in Amstelveen of Amsterdam en heeft je woning schuine wanden of hoeken? Dan is dit geen enkel probleem. Onze specialisten bij Alderbouw.nl kunnen overal een inbouwkast plaatsen en deze afstemmen op de uitdagende factoren van de ruimte waarin ze komen te staan. Het is bovendien heel gemakkelijk om een inbouwkast op maat te maken.  Je bepaalt vooraf welke kleuren en patronen je wilt, of er spiegels geplaatst zullen worden en hoe de indeling van de inbouwkast zal zijn. Aanvullende accessoires als een schoenenrek kunnen ook worden toegevoegd. Een inbouwkast laten maken biedt zo oneindig veel mogelijkheden voor persoonlijke voorkeuren. Bereken simpelweg de afmetingen die de inbouwkast moet hebben en laat het werk verder aan onze specialisten bij Alderbouw.nl over.

inbouwkast

Leave a Reply

  • (will not be published)

    Wilt u meer weten over Alderbouw?