Hoeveel kost een badkamer

Geplaatst door & de categorie Onderhoud, Verbouwing.

Hoeveel kost een badkamer laten renoveren?

Heb je een nieuwe woning betrokken en spreekt de badkamer je niet geheel aan? Of woon je al geruime tijd in een woning en laat je je inspireren met nieuwe ideeën voor je huidige badkamer? Dan kan het tijd zijn om de badkamer volledig te renoveren. Uiteraard zit hier een prijskaartje aan, wat de renovatie wel of niet mogelijk maakt. Afhankelijk van wat je te besteden hebt of eraan uit wilt geven, kun je bepalen hoe drastisch of klein je de renovatie wilt laten uitvoeren. Er komt namelijk vaak nog heel wat bij kijken om een dergelijke verandering te realiseren. Het is verstandig om je vooraf goed te laten informeren naar de mogelijkheden en wat een renovatie van je badkamer je uiteindelijk waarschijnlijk gaat kosten. Onze specialisten bij Alertbouw.nl kunnen je in alles van goed advies voorzien.

Prijsindicatie voor badkamers

Hoeveel kost een badkamer? Hoe hoog de kosten zullen oplopen, is uiteraard afhankelijk van wat precies je plannen zijn met de badkamer. Wanneer je kiest voor kleinere aanpassingen, dan kost een renovatie waarschijnlijk maar rond de € 8000,-. Wil je juist groots uitpakken en de gehele badkamer in een nieuw jasje steken, dan kunnen de kosten oplopen tot wel € 13.000,- of meer. De kosten voor een badkamer renovatie kunnen dus sterk variëren. Er zullen kosten bijkomen die je mogelijk vooraf niet had voorzien of niet bewust van was dat het zou spelen. Vraag daarom vooraf bij onze specialisten bij Alertbouw.nl na hoe een renovatie in zijn werking gaat en waar allemaal aan gedacht moet worden. Zo kun je een betere overweging maken en inschatten wat haalbaar is. 

Kosten voor verwijderen en plaatsen

Ook in Amsterdam en Amstelveen zijn onze specialisten van Alderbouw actief om badkamers te renoveren.  Zij kunnen je informeren en voorzien van advies bij het renoveren van de badkamer. Er zullen kosten worden gerekend voor het sanitair, het tegelwerk, maar vergeet ook vooral niet de arbeidskosten. De badkamer zal toch ook moeten worden geïnstalleerd en dit is nog een ingrijpend werkje. Daarnaast zal ook de oude badkamer moeten worden verwijderd. Ook dit kun je beter aan één van onze vakmannen overlaten, aangezien er tevens loodgieterswerk en aanleg van elektriciteit bij aan te pas komt. Ook dit telt mee in de kosten van een badkamer laten renoveren.

Leave a Reply

  • (will not be published)

    Wilt u meer weten over Alderbouw?