Geplaatst door & de categorie Electra en loodgieterswerk, Hang- en sluitwerk, Herstelwerk, Inbouw- en balkonkasten, Onderhoud, Portfolio, Renovatie, Timmerman Amsterdam en Amstelveen, Timmerwerk, Verbouwing.

Authentieke stijl van uw hotel behouden?

 

Hotel onderhoud nodig?

 

Hotels in Amsterdam zijn van groot belang voor de toeristenstroom in deze druk bezochte stad. Sommige hotels bevinden zich in bijzondere, historische panden en zijn erg geliefd door deze authentieke stijl. Maar deze oude panden kunnen erg versleten zijn en dan is het zonde als bij herstelwerkzaamheden de oorspronkelijke stijl verloren gaat. Dan kunt u Alderbouw inschakelen, want wij zijn gespecialiseerd in klassiek timmerwerk. Wij herstellen de oorspronkelijke stijl in ere en voeren werkzaamheden uit als het herstellen van klassieke lijsten en sierwerk, glad in lood reparatie, vernieuwen van beschadigde houten panelen en rond- en gebogen werk.

Diverse onderhoudswerkzaamheden

Net als in een gewone woning is onderhoud aan een hotel om de zoveel tijd noodzakelijk. Houten kozijnen kunnen gaan rotten, deuren kunnen beschadigd zijn of hang- en sluitwerk kan versleten zijn. Alderbouw kan dergelijke gebreken wegwerken zodat het hotel weer net en schoon is en gasten met een fijn gevoel kunnen terugkijken op hun verblijf. Zelfs als u toe bent aan de complete vernieuwing van een of meerdere ruimtes kan ons team hiermee aan de slag en wordt dit volledig verzorgd.

Zorgeloos een verfraaid hotel

Wij hebben ruime ervaring met het renoveren van (oude) woningen en panden, waaronder het herstellen van houten vloeren, plaatsen van scheidingswanden, plaatsen van (duurzame) kozijnen en renoveren van badkamers en keukens. Indien u geïnteresseerd bent in onze diensten en uw hotel in Amsterdam wilt verfraaien kunt u contact opnemen met Alderbouw via het telefoonnummer 06 33 22 4800 of stuur een email naar [email protected]. U kunt ook eenvoudig een offerte aanvragen via de website.

Leave a Reply

  • (will not be published)

    Wilt u meer weten over Alderbouw?