inbraakbeveiliging

Geplaatst door & de categorie Hang- en sluitwerk, Herstelwerk, Onderhoud.

Wat kun je als inbraakbeveiliging installeren?

Ook in steden als Amsterdam of Amstelveen vinden veel inbraken plaats. Het is dan ook zeker raadzaam om een te kiezen voor een goede inbraakbeveiliging. Het is daarbij zaak om deze op een juiste wijze te installeren, zodat het ook optimaal voor je veiligheid werkt. Zowel gevoelsmatig als praktisch gezien wil je kunnen vertrouwen op een betrouwbaar veiligheidssysteem, wat inbrekers buiten de deur houdt. Met de expertise van Alderbouw.nl kun je met een gerust hart van huis gaan of genieten van een goede nachtrust.

Laat het over onze specialisten

Om een inbraakbeveiliging installeren zo effectief mogelijk te laten verlopen, roep je de hulp in van de specialisten bij Alderbouw.nl. Zij weten namelijk precies wat er allemaal bij komt kijken en hoe je de woning het beste te beveiligen is. Denk aan sloten, extra dikke deuren en anti-inbraak strips. Elke situatie vraagt om specifieke beveiligingsmethodes en onze specialisten voorzien je graag van bruikbare informatie, die is afgestemd op jouw unieke situatie. Het installeren van een effectief inbraakbeveiliging laat je uiteraard ook over aan onze erkende vakmannen, om zo ervan verzekerd van te zijn dat alles naar behoren werkt. Ze kunnen je tevens adviseren rondom aanvullende methodes die nuttig kunnen zijn en je voorzien van tips om zelf de beveiliging nog verder op te hogen.

Inbraakbeveiliging installeren: enkele methodes

Inbrekers kunnen vaak al in slechts 30 seconden binnendringen in onbeveiligde woningen. Kies daarom voor goede sloten, zodat dit inbrekers bemoeilijkt om binnen te dringen. Vul dit aan met een goed beveiligingssysteem.  Met een inbraakalarmsysteem wordt een signaal afgegeven zodra er iemand op onbevoegde wijze de woning binnendringt. Via een stil alarm krijg je zelf en de politie gelijk een melding, waardoor er actie kan worden ondernomen. Alderbouw helpt u aan de juiste veiligheidssloten, pinnen en anti-inbraakstrips. Daarnaast bouwen wij alles professioneel in bij bestaande en nieuwe deuren en ramen.

Cameratoezicht

Kies eventueel voor aanvullende camerabeveiliging, waarbij de woning in de gaten wordt gehouden. Zeker op momenten dat je zelf van huis bent, is er zo toezicht op de woning en kan worden nagegaan wat er gebeurt. Eventuele inbrekers zijn zo ook gemakkelijker te identificeren. Tegenwoordig zijn de beelden ook zeer gemakkelijk zelf te volgen via een gratis app op de smartphone of tablet. Vraag ook altijd of buren een oogje in het zeil willen houden, wanneer je langere tijd van huis bent. Zo weet je dat de buurt alert is en wordt de kans op inbraak verlaagd. Alertbouw.nl helpt je graag verder bij het optimaal beveiligen van je woning.

 

Leave a Reply

  • (will not be published)

    Wilt u meer weten over Alderbouw?