Klassiek timmerwerk

Geplaatst door & de categorie Portfolio, Timmerman Amsterdam en Amstelveen, Timmerwerk.

Klassiek timmerwerk Amsterdam

Hecht u veel waarde aan uw oude (grachten)pand en wilt u niet dat de oude stijl en charme verloren gaat? Maar moeten er wel werkzaamheden aan het pand verricht worden? Schakel dan Alderbouw in, een klusbedrijf gespecialiseerd in klassiek timmerwerk. Met ons klassiek ouderwetse vakmanschap kunnen wij uiteenlopende klussen uitvoeren waarbij de oorspronkelijke staat behouden blijft. Denk bijvoorbeeld aan lijsten en sierwerk, glas in lood reparatie en rond- en gebogen werk. Wij renoveren, herstellen en repareren (onderdelen van) uw huis en bieden persoonlijke service.

Ruime ervaring met oude panden

Klassiek timmerwerk is een specialisatie die u niet bij elk klusbedrijf kunt vinden. Met 30 jaar ervaring in Amsterdam, Amstelveen en omstreken en dus met vele oude panden, kunt u verwachten dat wij netjes te werk gaan en goed resultaat leveren. Voor een idee van ons werk kunt u op de website onze voltooide projecten bekijken. Zo hebben wij bijvoorbeeld nieuwe kozijnen geplaatst in een oud grachtenpand, een garderobekast met authentieke look op maat gemaakt, gescheurde gevels gerepareerd en een koloniale tafel gerestaureerd.

Alderbouw is van alle markten thuis

Misschien wilt u alleen het houtwerk van uw raam of deur hersteld hebben, of heeft u juist grootse plannen voor een uitbouw aan uw woning. Alderbouw staat voor u klaar en doet de reparaties of verbouwingen indien gewenst in klassieke stijl. Maar onze werkzaamheden zijn niet beperkt tot klassiek timmerwerk. Ook met moderne ontwerpen zoals design meubels of een nieuwe, moderne keuken of badkamer heeft Alderbouw ruime ervaring. Ons team van vaklieden gaat netjes te werk en verzorgt het gehele project. Bij een complete verbouwing komt meer kijken dan timmerwerk en daarom staat ons team voor u klaar om zo nodig te stukadoren, tegelzetten, bestraten of elektrawerk uit te voeren.

Zorgeloos wonen?

Wilt u iets door vaklieden gerenoveerd of gebouwd hebben? Neem contact op met Alderbouw zodat wij uw wooncomfort kunnen verbeteren en u weer zorgeloos kunt wonen. Via onze website kunt u eenvoudig een offerte aanvragen voor een prijsindicatie. Ook kunt u bellen naar 06 33 22 4800 of mailen naar [email protected]. U kunt altijd bij ons terecht voor eventuele vragen over onze diensten.

Timmerbedrijf Amsterdam

Leave a Reply

  • (will not be published)

    Wilt u meer weten over Alderbouw?