klusbedrijf Amsterdam

Geplaatst door & de categorie Portfolio, Timmerman Amsterdam en Amstelveen, Timmerwerk.

Klusbedrijf Amsterdam

Woont u in Amsterdam of omgeving en wilt u een klusbedrijf inschakelen om uw woning te laten opknappen, delen te renoveren of een complete nieuwe keuken of badkamer aan te leggen? Dan staat Alderbouw, het klusbedrijf Amsterdam, voor u klaar. Wij bieden vakkundig timmerwerk voor zowel oude panden als nieuwere huizen, verrichten allerlei soorten renovaties en vernieuwingen en verzorgen tevens complete verbouwingen. Wij gaan zorgvuldig te werk met een ervaren team dat ervoor zorgt dat uw wooncomfort zo aangenaam mogelijk is.

Elke klus op maat uitgevoerd

In de 30 jaar dat wij dit werk doen hebben we al vele soorten klussen uitgevoerd. Uw wensen kunnen wij dus vast en zeker vervullen. U kunt een kijkje nemen op onze website voor een aantal voltooide projecten. Sommige onderdelen van een huis hebben om de zoveel jaar een opknapbeurt nodig. Hout van een raamkozijn kan bijvoorbeeld gaan rotten of een veel gebruikte deur kan versleten zijn. Alderbouw kan dit voor u herstellen, indien gewenst in oorspronkelijke staat. Maar wij kunnen ook een nieuwe deur op maat maken en een vensterbank of dakkapel plaatsen.

Modern of traditioneel: timmerwerk van hoge kwaliteit

Ander veel voorkomend timmerwerk is het repareren van keukenkasten of laden door het aanbrengen van nieuwe scharnieren of lade-geleiders, het afhangen van ramen en deuren en het monteren van hang- en sluitwerk. Onder hang- en sluitwerk vallen bijvoorbeeld sloten, anti-inbraakstrippen, tochtstrippen en deurkrukken. Iedereen streeft natuurlijk naar veilig en aangenaam thuis en daar helpen wij graag bij. Wilt u niet dat de traditionele uitstraling van uw woning verloren gaat maar zijn er wel vernieuwingen nodig? Alderbouw heeft klassiek timmerwerk als speciaal vakgebied, zodat de oorspronkelijke stijl dus behouden blijft bij renovaties.

Geïnteresseerd?

Als u geïnteresseerd bent in onze diensten kunt u een offerte aanvragen via de website of telefonisch via 06 33 22 4800. Mailen kan ook naar [email protected]. Voor andere vragen kunt u uiteraard ook bij ons terecht. Laat ons gerust weten wat voor timmerwerk of andere bouwklus u wilt laten doen binnen- of buitenshuis en wij gaan ermee aan de slag. Alderbouw werkt netjes met een vakkundig team en biedt hoogwaardige persoonlijke service.

Leave a Reply

  • (will not be published)

    Wilt u meer weten over Alderbouw?