klussenbedrijf amsterdam

Geplaatst door & de categorie Portfolio, Timmerman Amsterdam en Amstelveen, Timmerwerk.

Klusbedrijf Amstelveen

Alderbouw is de specialist als u op zoek bent naar een klusbedrijf Amstelveen of Amsterdam. Alderbouw verricht timmerwerk en andere bouwklussen met grote zorgvuldigheid en vakkundigheid. Met 30 jaar ervaring in het vak kunnen wij elke opdracht met succes geklaard krijgen en hebben wij al vele klanten blij gemaakt. De werkzaamheden die wij verrichten zijn zeer divers, van timmerwerk tot renovaties en complete verbouwingen. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor loodgieterswerk, stukadoren, bestrating of dakbedekking.

Timmerwerk op maat

Wilt u delen van uw woning vernieuwd hebben, meer ruimte creëren of een nieuwe badkamer of keuken laten aanleggen? Dan bent u bij Alderbouw aan het juiste adres. Wij verzorgen allerlei reparaties en renovaties aan houtwerk als ramen, deuren, kozijnen en lijstwerk. Voor extra ruimte kunnen wij een dakkapel of gips- of systeemwanden plaatsen. U bepaalt wat voor isolatie u wilt. Wij staan open voor speciale wensen en verrichten maatwerk zodat uw woning helemaal naar wens is. Wij houden rekening met zowel de uitstraling als het praktische wooncomfort van een huis.

Renovatie historische panden

Uw woning moet uiteraard praktisch zijn om in te leven, maar de uitstraling en sfeer is ook erg belangrijk. Zeker bij oude grachtenpanden is het zonde als de oorspronkelijke stijl verloren gaat bij vernieuwingen. Alderbouw is gespecialiseerd in het renoveren van oude panden en doet er alles aan om de oorspronkelijke stijl te behouden. Zo herstellen wij bijvoorbeeld klassieke lijsten en sierwerk, repareren glas in lood en herstellen beschadigde lambrisering. Comfortabel wonen in een historisch huis is geen probleem met het vakmanschap van Alderbouw.

Vernieuwing badkamer of keuken

Als uw wens juist is om iets nieuws te laten aanleggen, zoals een keuken of badkamer, kunnen wij deze voor u inbouwen of plaatsen. Wij verzorgen het gehele project zodat u nergens naar om hoeft te kijken. Hierbij kunnen wij bijvoorbeeld ook de vloer vernieuwen, tegelwerk plaatsen of kozijnen renoveren. Voor meer informatie over onze diensten en om een offerte aan te vragen kunt u terecht op onze website. Maar u kunt ook bellen naar 06 33 22 4800 of mailen naar [email protected]. Neem gerust contact op als u nog vragen heeft.

Leave a Reply

  • (will not be published)

    Wilt u meer weten over Alderbouw?