Geplaatst door & de categorie Hang- en sluitwerk, Onderhoud, Renovatie.

Ramen & Deuren Afhangen | Vakkundige service door Alderbouw

Het afhangen van ramen en deuren vraagt om precisiewerk. De deur of het raam dient perfect in het kozijn te hangen, anders loop je de kans op bijvoorbeeld piepende deuren, slecht sluitende ramen of tochtproblemen. Sommigen kiezen ervoor om het inhangen en aftimmeren zelf uit te voeren. De kans op het maken van fouten bij bijvoorbeeld het onjuist monteren van de scharnieren of het instellen van de juiste hoogte en speling is dan echter groot. Aangeraden wordt om een expert in te schakelen voor het afhangen van ramen en deuren. Bij Klussenbedrijf Alderbouw ben je verzekerd van vakwerk en gespecialiseerde service m.b.t. ramen en deuren.

Ramen afhangen

Ramen hebben verschillende functies; ze zorgen voor natuurlijke verlichting in je woning, maar bieden ook – wanneer ze zijn geopend – binnenshuis frisse lucht. Het is daarom van belang dat de ramen van je huis of (bedrijfs)pand optimaal functioneren. Of het nu gaat om installatie, montage, reparatie of het afhangen van ramen, Klussenbedrijf Alderbouw zorgt ervoor dat de klus op vakkundige wijze wordt uitgevoerd.

Ramen en raamkozijnen monteren en installeren

Klussenbedrijf Alderbouw zorgt voor een vakkundige montage en installatie van allerlei soorten ramen – ongeacht waar de ramen zich bevinden. Of het nu gaat om gevelramen, draairamen, kiepramen, deurramen, zolderramen, valramen of een andere soort raam; wij zorgen ervoor dat elke raam perfect aansluit op het kozijn en dat – indien nodig – deze zonder problemen kunnen worden geopend.

Ramen en raamkozijnen repareren

Ook ramen gaan vaak niet eindeloos mee. Door verschillende invloeden – zoals het weer of veelvuldig gebruik – kan het voorkomen dat een raam of raamkozijn dient te worden gerepareerd of vervangen. Alderbouw inspecteert het probleem en gaat vervolgens aan de slag om het betreffende raam weer te laten functioneren zoals het bedoeld was. Wanneer het niet mogelijk is om het raam of raamkozijn te repareren – doordat er bijvoorbeeld sprake is van ernstige houtrot – kunnen we ook zorgen voor de installatie van een nieuw raam en/of raamkozijn. Alderbouw heeft ruime ervaring met de installatie, montage en reparatie van verschillende soorten ramen. Daarnaast kunnen wij er ook voor zorgen dat het eventuele hang- en sluitwerk van de ramen wordt geïnstalleerd en optimaal functioneert.

Deuren afhangen

Deuren zijn essentiële onderdelen van ruimtes en kamers in woningen en (bedrijfs)panden. Het is daarom van groot belang dat een toegangsdeur of tussendeur optimaal functioneert. Het niet (goed) sluiten van een deur kan vervelende problemen met zich meebrengen. Klussenbedrijf Alderbouw is gespecialiseerd in de montage en installatie van allerlei soorten deuren, zowel binnen- als buitendeuren.

Deuren monteren en installeren

Klussenbedrijf Alderbouw zorgt voor een vakkundige montage van allerlei deuren – ongeacht waar de betreffende deur zich bevindt of van welk materiaal hij is gemaakt. Of het nu om een keukendeur, tuindeur, voordeur, tussendeur, elektrische deur of een andere soort deur gaat; door de jarenlange ervaring weet Alderbouw elke deur perfect af te hangen. We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat de deuren werken zoals ze bedoeld zijn.

Deuren repareren

Heb je problemen met een bepaalde deur in jouw woning of pand? Sluit deze niet meer of sleept deze over de vloer? Geen probleem voor Alderbouw! We inspecteren het probleem en gaan vervolgens aan de slag om de betreffende deur weer perfect af te hangen. Wanneer het niet mogelijk is om de betreffende deur te herstellen – doordat deze bijvoorbeeld ernstig beschadigd is – kunnen we ook zorgen voor de installatie van een nieuwe passende deur.

Verschillende soorten deuren

Bij Klussenbedrijf Alderbouw ben je aan het juiste adres voor monteren, installeren en afhangen van vele verschillende soorten deuren, denk hierbij bijvoorbeeld aan de volgende soorten deuren:

 • Voordeuren
 • Tussendeuren
 • Binnen- en buitendeuren
 • Tuin- en terrasdeuren
 • Slaapkamerdeuren
 • Houten deuren & glazen deuren
 • Schuifdeuren & schuifpuien
 • Hordeuren
 • Kelderdeuren en/of -luiken
 • Garage-, schuur- en staldeuren
 • Deuren m.b.t. sanitair, zoals badkamerdeuren, toiletdeuren en douchedeuren
 • En meer…

Daarnaast kunnen wij er ook voor zorgen dat het eventuele hang- en sluitwerk van de deuren wordt geïnstalleerd en optimaal functioneert.

Aftimmerwerk | Ramen & Deuren

Na de installatie, montage en/of reparatie van de ramen, deuren en kozijnen, kan Alderbouw ook het aftimmerwerk verzorgen. Wil je bijvoorbeeld een sierlijst of een op-maat-gemaakte vensterbank? Geen probleem. Neem contact op voor de mogelijkheden.

One Response to “Ramen en deuren afhangen”

Leave a Reply

 • (will not be published)

  Wilt u meer weten over Alderbouw?