Geplaatst door & de categorie Portfolio, Timmerman Amsterdam en Amstelveen, Timmerwerk.

Renovatie badkamer

Bent u op zoek naar een klusbedrijf in de regio Amsterdam en Amstelveen dat een renovatie badkamer met vakkundigheid kan uitvoeren? Als u toe bent aan een gerenoveerde of  geheel nieuwe badkamer bent u bij Alderbouw aan het juiste adres. Met 30 jaar ervaring heeft Alderbouw al vele klanten tevreden gesteld. Niet alleen met gerenoveerde badkamers, maar bijvoorbeeld ook met nieuwe keukens, aanbouwen aan de woning, nieuwe dakkapellen, herstelde deuren en ramen en vernieuwde vloeren. Onze vaklieden zijn van alle markten thuis en zorgen dat het hele project soepel en netjes verloopt.

Toe aan een degelijke badkamer?

Een badkamer is een belangrijke ruimte in het huis die comfortabel en praktisch moet zijn. Misschien wordt de ruimte in uw huidige badkamer niet optimaal benut, is het meubilair of sanitair versleten of wilt u graag een bad in plaats van alleen een douchecabine. Alderbouw kan het allemaal regelen en klaart de klus snel en zorgvuldig. Wij zorgen daarbij ook voor het tegelwerk, kunnen zo nodig het kozijn aanpassen of vloerverwarming en digitale thermostaat inbouwen. Bovendien zijn wij kundig in het inbouwen van een senioren badkamer zonder opstapjes en met antislip tegels, zodat veiligheid zoveel mogelijk gewaarborgd wordt.

Onze specialismen

Ook voor speciale verzoeken voor andere klusjes kunt u gerust Alderbouw benaderen. Bijvoorbeeld voor het op maat laten maken van een deur, vervangen van kozijnen, reparatie aan het dak of zelfs de renovatie van een compleet appartement. Wij hebben daarnaast ook een speciaal vakgebied, namelijk klassiek timmerwerk. Oude panden herstellen wij in ere zodat het oorspronkelijke klassieke timmerwerk niet verloren gaat. Wij repareren en herstellen bijvoorbeeld klassieke lijsten en sierwerk voor u, glas in lood, panelen en rond- en gebogen werk.

Contact

Ons uiteenlopende vakmanschap kunt u niet bij ieder klusbedrijf vinden. Alderbouw levert hoog kwalitatief vakwerk en wij verzekeren u dat de klus netjes uitgevoerd wordt. Neem eens een kijkje op onze website om onze afgeronde projecten te zien. Als u tevreden bent met wat u ziet kunt u online een offerte aanvragen of contact met ons opnemen. Telefonisch zijn wij bereikbaar op 06 33 22 4800 en via de email op [email protected].

Leave a Reply

  • (will not be published)

    Wilt u meer weten over Alderbouw?