Geplaatst door & de categorie Hang- en sluitwerk, Herstelwerk, Portfolio, Renovatie, Timmerman Amsterdam en Amstelveen, Timmerwerk.

Schuifdeuren op maat laten maken

 

Na intensief gebruik kan het nodig zijn om de bestaande schuifdeuren van je kasten te vervangen. Het is dan wel zaak om deze zo goed mogelijk af te stemmen op de kast waarin ze zullen worden geplaatst. Je kunt het design van de schuifdeuren bovendien afstemmen op het interieur, door deze zelf samen te stellen. De schuifdeuren zijn los verkrijgbaar, maar je kunt er ook voor kiezen om deze in combinatie met een kastinterieur te kopen. Schuifdeuren zijn zo op maat te bestellen. Informeer bij Alderbouw.nl naar de mogelijkheden.

Stappen in samenstelling schuifdeuren

De mogelijkheid om schuifdeuren op maat te laten maken, is uiteraard ook beschikbaar als je in Amsterdam of Amstelveen woonachtig bent. Onze professionele specialisten bij Alderbouw.nl kunnen een schuifdeur op maat voor jou maken. Er zijn diverse stappen die je aandacht vereisen voor het op maat maken van schuifdeuren. Bepaal ten eerste de afmeting van de schuifdeuren. Zo kan de juiste maat worden afgestemd. Kies daarna voor het type deur dat je wilt gebruiken. Je hebt hierin keuze uit modern, klassiek of standaard schuifdeuren. Bovendien zul je een keuze moeten maken over het type omlijsting of deurinvulling wat je voorkeur heeft. Wil je een sierlijst of spiegels ophangen of heeft een houtsoort decor je voorkeur? Uiteraard zijn er ook nog aanvullende accessoires die opties bieden, zoals handgrepen of verlichting.

Interieur van kamer en kast

Door schuifdeuren op maat te maken, kun je de kasten volledig afstemmen op het interieur van de kamer. Door het geschikte materiaal of aanvullende decoraties te kiezen, komt de kast helemaal tot leven en wordt het een waar focal point. Door schuifdeuren op maat laten maken kun je zowel de schuifdeuren als de kastindeling bepalen. De indeling van de kast, waaronder de hang- en legruimtes en lades, kunnen helemaal naar wens worden afgestemd op de persoonlijke behoeftes. Door de schuifdeuren op maat af te stemmen, wordt je niet gehinderd door openslaande deuren. Zo passen deze heel gemakkelijk in elke ruimte.

Meetservice voor schuifdeuren

Onze specialisten bij Alderbouw.nl kunnen je adviseren over de mogelijkheden. Er kan bovendien een afspraak bij je thuis worden gemaakt, zodat de kast gelijk kan worden opgemeten. Zo kunnen de schuifdeuren precies op maat worden gemaakt.

Leave a Reply

  • (will not be published)

    Wilt u meer weten over Alderbouw?