Geplaatst door & de categorie Portfolio, Renovatie, Timmerman Amsterdam en Amstelveen, Timmerwerk, Verbouwing.

Seniorenbadkamer

Een huis moet comfortabel en veilig zijn om in te wonen en soms zijn daar speciale aanpassingen voor nodig. Voor ouderen of mensen die slecht ter been zijn is het bijvoorbeeld fijn als zij een gelijkvloerse woning hebben met lage of geen opstapjes. U hoeft daarvoor niet naar een nieuwe woning te verhuizen, maar u kunt uw huidige woning eenvoudig laten aanpassen door een ervaren klusbedrijf. Woont u in Amsterdam of Amstelveen, neem dan contact op met Alderbouw. Wij bieden uitmuntend vakmanschap en hebben ruime ervaring met uiteenlopende klussen, waaronder het aanleggen van een senioren badkamer.

Een badkamer op maat volledig verzorgd door Alderbouw

Alderbouw zorgt er graag voor dat u weer aangenaam kunt wonen. Wij kunnen complete badkamers inbouwen en kunnen die bovendien senioren-vriendelijk maken. Extra aanpassingen zoals antisliptegels, een ruime douche met opklapbaar zitje, een vlakke badkamervloer of steunbeugels zorgen ervoor dat de badkamer comfortabel blijft voor wie wat slechter ter been is. Daarbij verzorgt Alderbouw tevens het tegelwerk, eventuele aanpassingen aan kozijnen of het plaatsen van vloerverwarming en digitale thermostaat. Wij bieden persoonlijk service zodat u uw voorkeuren kunt doorgeven en wij een badkamer op maat kunnen creëren.

Ook voor andere klussen

Alderbouw is een veelzijdig klusbedrijf dat ook voor andere aanpassingen of renovaties aan uw woning kan zorgen. Van grotere ingrepen als het renoveren van een keuken, creëren van een uitbouw, bouwen van een tuinhuisje of vernieuwen van een compleet appartement, tot werkzaamheden als het vervangen en afhangen van ramen en deuren, repareren van keukenkasten en hang- en sluitwerk. Bovendien zijn wij gespecialiseerd in klassiek timmerwerk. Als u de oorspronkelijke stijl van uw oude huis of pand wilt behouden kunnen wij hiervoor zorgen. Onder dit klassieke vakmanschap vallen bijvoorbeeld lijsten en sierwerk, rond- en gebogen werk en glas in lood reparatie.

Onze contactgegevens

Indien u speciale wensen heeft kunt u dat gerust aan ons doorgeven. Wij kunnen er vast en zeker mee aan de slag en gaan netjes te werk. Neem contact op met Alderbouw via het telefoonnummer 06 33 22 4800 of stuur ons een email naar [email protected]. U kunt bovendien een offerte aanvragen via onze website.

Leave a Reply

  • (will not be published)

    Wilt u meer weten over Alderbouw?