Geplaatst door & de categorie Portfolio, Timmerman Amsterdam en Amstelveen, Timmerwerk.

Bent u op zoek naar een timmerman in Amstelveen of Amsterdam? Bij Alderbouw kunt u terecht voor timmerwerk op maat. Wij kunnen u helpen bij allerlei timmerklusjes of bouwklussen, van klein tot groot. Met onze ruime ervaring bieden wij vakmanschap van hoge kwaliteit en kunt u erop vertrouwen dat de klus naar uw wensen verloopt. Wilt u een deur op maat laten maken, kasten laten repareren, hang- en sluitwerk laten monteren, een dakkapel laten plaatsen of houten panelen laten herstellen? Dan bent u bij Alderbouw aan het juiste adres.

Opknappen van oude panden

Maar wij kunnen ook andere werkzaamheden uitvoeren. Alderbouw verricht in Amstelveen zowel gewoon timmerwerk als klassiek timmerwerk, maar ook renovatiewerk en complete verbouwingen. Woont u in een oud pand in Amstelveen of Amsterdam? Wij hebben ruime ervaring met het opknappen van deze woningen of onderdelen ervan. Zo behoudt uw woning die mooie klassieke uitstraling. Denk bijvoorbeeld aan het repareren van klassieke lijsten en sierwerk of glas in lood reparatie. Bovendien zijn wij gespecialiseerd in rond- en gebogen werk, waar grote vakkundigheid voor vereist is.

Wij leveren hoogwaardig renovatiewerk

Misschien zoekt u een timmerman Amstelveen omdat u meer ruimte in uw woning wilt creëren, uw oude badkamer wilt renoveren of toe bent aan een hele nieuwe keuken. Ook voor dergelijke projecten zijn wij beschikbaar. In de 30 jaar dat wij werkzaam zijn, hebben we zulke projecten al vaker afgerond. Het is dus zeker niet nieuw voor ons en u kunt hoogwaardig renovatiewerk verwachten. Geef gerust uw voorkeuren door en wij gaan ermee aan de slag. De gehele renovatie of verbouwing wordt door Alderbouw verzorgd.

Al ruim 30 jaar actief als timmerman in Amstelveen

Laat uw wooncomfort optimaal verbeteren door Alderbouw. Wacht niet te lang met de vernieuwing van ramen, kozijnen, vloeren of kamers, maar zorg dat u weer optimaal kunt genieten van elke ruimte in uw huis. Op onze website kunt u eenvoudig een offerte aanvragen. U kunt ons ook bellen op 06 33 22 4800 of mailen naar [email protected]. Voor andere vragen of als u meer over ons wilt weten kunt u gerust contact met ons opnemen via telefoon of email.

Summary
Timmerman
Service Type
Timmerman
Provider Name
Alderbouw,
Area
Amstelveen
Description
Bent u op zoek naar een timmerman in de buurt van Amstelveen of Amsterdam? Bij Alderbouw kunt u terecht voor timmerwerk op maat.

Leave a Reply

  • (will not be published)

    Wilt u meer weten over Alderbouw?