Geplaatst door & de categorie Onderhoud.

Als ervaren bouwbedrijf begrijpt Alderbouw het belang van onderhoud en service in scholen. Met Henk, onze bekwame timmerman, aan boord kunnen we een breed scala aan werkzaamheden uitvoeren om de veiligheid en functionaliteit van scholen te waarborgen. Van het plaatsen en vervangen van klimrekken tot het onderhouden van ramen, deuren, sloten en zelfs het tegelen en metselen, we zijn er om scholen te helpen een optimale leeromgeving te creëren voor kinderen. In dit blogartikel zullen we enkele van de essentiële werkzaamheden bespreken die we kunnen uitvoeren en waarom ze van cruciaal belang zijn voor scholen.

1. Klimrekken plaatsen en vervangen: Klimrekken zijn een essentieel onderdeel van speelpleinen op scholen. Alderbouw kan klimrekken plaatsen en vervangen, waarbij we zorgen voor stevige constructies die voldoen aan de veiligheidsnormen. Het regelmatig controleren en onderhouden van klimrekken is van groot belang om ervoor te zorgen dat ze veilig en geschikt zijn voor gebruik door kinderen.

2. Onderhoud van ramen, deuren en sloten: Goed functionerende ramen, deuren en sloten zijn van cruciaal belang voor de veiligheid en beveiliging van scholen. Henk van Alderbouw kan periodiek onderhoud uitvoeren om ervoor te zorgen dat deze elementen in goede staat verkeren. Eventuele reparaties of vervangingen worden vakkundig uitgevoerd om ervoor te zorgen dat de school veilig is en beschermd tegen ongewenste indringers.

3. Klein metselwerk en tegelen: Alderbouw kan ook klein metselwerk en tegelwerk uitvoeren om beschadigde muren of vloeren te herstellen. Dit draagt niet alleen bij aan de esthetiek van de school, maar helpt ook om een schone en hygiënische omgeving te behouden.

4. Veilig maken van ruimtes voor kinderen: Veiligheid staat voorop in scholen. We kunnen verschillende maatregelen nemen om ruimtes veilig te maken voor kinderen. Dit omvat het plaatsen van veilige keukens, waarbij rekening wordt gehouden met kindvriendelijke ontwerpen en materialen. Bovendien kunnen we kasten plaatsen in lokalen om de ruimte georganiseerd en veilig te houden.

5. Herstel en constructie van speeltoestellen: Speeltoestellen zijn geliefd bij kinderen, maar ze vereisen ook regelmatig onderhoud en herstel. Henk van Alderbouw kan speeltoestellen controleren, repareren en zelfs nieuwe toestellen construeren, zodat kinderen veilig kunnen genieten van hun speeltijd.

Timmerman scholen nodig?

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Uw Telefoonnummer (verplicht)

  Klusbeschrijving

  Comments are closed.

   Wilt u meer weten over Alderbouw?