Geplaatst door & de categorie Electra en loodgieterswerk, Hang- en sluitwerk, Herstelwerk, Inbouw- en balkonkasten, Onderhoud, Portfolio, Renovatie, Timmerman Amsterdam en Amstelveen, Timmerwerk, Verbouwing.

Verbouwen appartement

Soms bent u gewoon toe aan iets nieuws in uw woning. U raakt uitgekeken op de meubels of de stijl die de woning al jaren heeft en wilt graag dat het een frisse uitstraling krijgt. Of misschien is een verbouwing onvermijdelijk omdat de woning of het appartement al oud en versleten is. Voor wensen voor een te verbouwen appartement kunt u terecht bij Alderbouw. Wij zijn een ervaren klusbedrijf in Amsterdam, Amstelveen en omgeving dat uitmuntend vakwerk biedt. Ook voor renovaties in klassieke stijl aan oude panden bent u bij ons aan het juiste adres.

Laat uw verbouwing door vaklieden uitvoeren

Een noodzakelijke verbouwing is niet altijd fijn en is een behoorlijke ingreep. Alderbouw neemt u de zorgen uit handen en verzorgt het gehele project. Wij gaan netjes te werk en hebben vaklieden met verschillende specialiteiten, zodat de verbouwing soepel en snel verloopt. Wij kunnen alles op maat maken naar uw voorkeuren zodat de functionaliteit van uw appartement goed tot zijn recht komt. Enkele van onze werkzaamheden zijn het op maat maken van deuren, het plaatsen van een dakkapel, het vervangen en afhangen van ramen en deuren, het plaatsen van scheidingswanden en het vernieuwen van houten vloeren of balklagen.

Een verzorgd interieur en exterieur

Naast ons vakkundige (klassieke) timmerwerk zijn wij tevens ervaren in het renoveren van badkamers en keukens en verzorgen wij werkzaamheden als loodgieterswerk, stukadoren, tegelzetten en elektrawerk. Niet alleen binnenshuis maar ook buitenshuis kunnen wij aan de slag gaan met gewenste klusjes. Bij een vernieuwde woning hoort natuurlijk ook een nette tuin of een opgeknapt portiek. Alderbouw kan voor u een nieuw tuinhek op maat maken, evenals een toegangspoort, tuinhuisje of vlonder en kan reparaties aan dak of schoorsteen verrichten. Zo ziet uw woning er weer spik en span uit van binnen en van buiten.

Onze contactgegevens

Ziet u op tegen het verbouwen van uw appartement maar moet het toch gebeuren? Twijfel niet en neem contact op met Alderbouw. Het zal een hele opluchting zijn als u weer in een vernieuwde omgeving zonder gebreken kunt leven en u hoeft zich nergens zorgen over te maken. Vraag een offerte aan via de website of bel naar 06 33 22 4800. U kunt ook mailen naar [email protected].

Leave a Reply

  • (will not be published)

    Wilt u meer weten over Alderbouw?