Geplaatst door & de categorie Electra en loodgieterswerk, Hang- en sluitwerk, Herstelwerk, Inbouw- en balkonkasten, Onderhoud, Portfolio, Renovatie, Timmerman Amsterdam en Amstelveen, Timmerwerk, Verbouwing.

Verbouwen woning

Voor een verbouwing van een woning heb je een goed klusbedrijf nodig waar je op kunt vertrouwen. Heeft u plannen voor verbouwing en wilt u dat het gehele project door een ervaren team uitgevoerd wordt? Kies dan voor Alderbouw. Wij verrichten timmerwerk, renovaties en complete verbouwingen en hebben jaren ervaring met uiteenlopende klussen. Een te verbouwen woning of appartement is een hele ingreep maar die uitdaging gaan wij zeker niet uit de weg. Complete verbouwingen zijn een van onze specialiteiten, dus schakel ons snel in als u van plan bent te verbouwen.

Zowel kleine reparaties als grote renovaties

Klusbedrijf Alderbouw verricht al 30 jaar diverse werkzaamheden in Amsterdam en Amstelveen. Wij zorgen ervoor dat uw wooncomfort geoptimaliseerd wordt en verzorgen zowel kleine reparaties als grote renovaties. Wij doen complete verbouwingen van appartementen of woningen, maken aanbouwen en plaatsen nieuwe badkamers en keukens. Wilt u ruimte creëren in uw woning, dan kunnen wij bijvoorbeeld schuifdeuren op maat maken, dakkappelen plaatsen of scheidingswanden plaatsen, indien gewenst met hoogwaardige isolatie. Alles wat u graag vernieuwd wilt hebben in of aan uw woning kunnen wij realiseren.

Zonder zorgen een nieuwe woning

Bij een totale verbouwing komt veel kijken, maar Alderbouw verzorgt het gehele project. Wel zo handig voor u. Ons team van vaklieden vernieuwt of herstelt indien gewenst badkamer (inclusief tegelwerk), keuken, toilet, trap, vloer, kasten, ramen en deuren. Dit kunnen wij doen in moderne stijl, maar bij een oude woning kunnen wij ook de klassieke stijl in stand houden door middel van klassiek timmerwerk. Zo verliest een oud grachtenpand bijvoorbeeld niet zijn traditionele charme. Alderbouw is vaardig in het herstellen van klassieke lijsten en sierwerk, repareren van glas in lood, doen van rond- en gebogen werk en nog veel meer klassiek timmerwerk.

Geïnteresseerd?

Een verbouwing of renovatie wordt netjes en snel uitgevoerd door Alderbouw. Wij bieden uitmuntend vakmanschap en persoonlijke service. Bent u toe aan iets nieuws in uw woning of zijn er herstelwerkzaamheden nodig? Neem dan contact met ons op via de telefoon op 06 33 22 4800 of via email op [email protected]. Ook voor vragen of een prijsindicatie kunt u contact met ons opnemen, of vraag een offerte aan via de website.

Summary

Leave a Reply

  • (will not be published)

    Wilt u meer weten over Alderbouw?