rennovatie badkamer amsterdam

Geplaatst door & de categorie Onderhoud, Portfolio, Timmerman Amsterdam en Amstelveen, Timmerwerk.

Vernieuwen badkamer

Het vernieuwen van een badkamer is een hele klus waar u zich het liefst geen zorgen over wilt maken. Er komt veel kijken bij een te vernieuwen badkamer en u wilt natuurlijk graag dat dit netjes gebeurt door ervaren vaklieden. Neem in dat geval contact op met Alderbouw, het klusbedrijf in Amsterdam, Amstelveen en omstreken. Wij zijn een veelzijdig bedrijf met 30 jaar ervaring in het vak. Voor allerlei timmerklussen, renovaties of complete verbouwingen kunt u bij ons terecht. Zo heeft u met de minste zorgen een nieuwe badkamer waar u van kunt genieten.

Oude stijl herstellen wij in ere

Aangenaam wooncomfort is voor iedereen belangrijk maar niet voor iedereen vanzelfsprekend. Als u in een oud pand of een oude woning woont kan er bijvoorbeeld veel versleten zijn. Hout kan rotten, de isolatie kan slecht zijn of de indeling van het huis voldoet niet aan uw hedendaagse wensen. Alderbouw kan op allerlei manieren uw wooncomfort verbeteren, waarbij wij rekening houden met de uitstraling, sfeer, veiligheid en efficiëntie van de woning. Hecht u veel waarde aan de traditionele stijl van de woning, dan zullen wij die bij renovaties behouden. Wij maken mooi klassiek timmerwerk en kunnen glas in lood repareren, klassieke lijsten herstellen of beschadigde lambrisering vernieuwen.

Alderbouw zorgt ook voor veiligheid en moderniteit

Veiligheid is een ander cruciaal onderdeel van een aangename woning. Alderbouw kan voor u sloten, anti-inbraakstrippen en raambomen monteren. Maar wij kunnen bijvoorbeeld ook uw badkamer zo veilig mogelijk maken of senioren-vriendelijk maken door middel van antislip tegels en lage drempels. Hoewel klassiek timmerwerk een van onze specialisaties is, kunnen wij ook wensen voor een moderne ruimte of een modern meubel realiseren. Als u wilt dat uw badkamer of keuken een moderne uitstraling krijgt en over de nieuwste technieken beschikt, gaan wij hier zorgvuldig mee aan de slag. Bovendien kunnen wij design meubels ontwerpen.

Contact

Geef uw wensen voor een nieuwe badkamer aan ons door en ons team gaat ermee aan de slag. Zo verzorgen wij alle aspecten van de klus en hoeft u nergens naar om te kijken. Neem contact op met Alderbouw als u gaat voor uitmuntend vakmanschap. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 06 33 22 4800 of stuur een mail naar [email protected].

Leave a Reply

  • (will not be published)

    Wilt u meer weten over Alderbouw?