Geplaatst door & de categorie Onderhoud.

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom je jouw badkamer volledig zou willen verbouwen; je hebt bijvoorbeeld net een nieuw huis gekocht en wilt beginnen aan een frisse start, je huidige badkamer staat er al tientallen jaren en is verouderd of vertoont gebreken, je wilt je badkamer een nieuwe stijl geven, je wilt meer mogelijkheden voor opslag, je wilt een ruimere (inloop)douche, je wilt je badkamer gebruiksvriendelijker maken etc. etc. etc.

Een badkamerrenovatie kan een flinke uitdaging zijn. Maar… waar je ook naar op zoek bent, bij Klussenbedrijf Alderbouw ben je aan het juiste adres voor een volledige verbouwing of renovatie van je badkamer. Wij zorgen ervoor dat jouw nieuwe badkamer volledig aansluit bij jouw wensen en behoeften – van het ontwerp tot de uitvoering en afwerking.

Ontwerp van de nieuwe badkamer

Je hebt vast en zeker talloze ideeën over hoe jouw droombadkamer er uit moet komen te zien. Wij bespreken jouw wensen en behoeften graag met je. Wij hebben alle vele huishoudens mogen helpen aan een vernieuwing van de badkamer – van kleinere renovaties tot complete verbouwingen. Wil je bijvoorbeeld de indeling van de badkamer wijzigen? Het toilet of de douchecabine op een andere plaats? Of heb je een bepaalde stijl in gedachten? Geen probleem! Let wel op dat hoe minder wijzigingen we hoeven aan te brengen aan de bestaande indeling, hoe lager de kosten zullen zijn. Dit heeft onder andere te maken met het huidige leidingwerk. Door onze expertise, kunnen we je hier echter ruimschoots over adviseren.

Wanneer het ontwerp van de badkamer is afgerond, kunnen we aan de slag met de voorbereidende werkzaamheden. Denk bijvoorbeeld aan het verwijderen en afvoeren van oude badkameronderdelen, het uitvoeren van reparaties die nodig zijn voor de installatie van de nieuwe badkamer en het inschakelen van (externe) vakspecialisten op het gebied van elektra voor de verschillende bedrading, tegelzetten en stukadoorwerk. Door ons uitgebreide netwerk, weten we altijd een geschikte en professionele partner te vinden. Hierna kunnen we aan de slag met de uitvoering van de werkzaamheden.

Badkamer inrichting | Sanitair

Wij kunnen u uitgebreid adviseren over verschillende soorten sanitair en welke voor- en nadelen hieraan zitten. Ook het plaatsen en installeren van het sanitair is geen enkel probleem. Heb je zelf al sanitair ingekocht? Geen probleem! Wij zorgen voor een vakkundige installatie.

Wij kunnen je helpen met het monteren en installeren van de volgende soorten sanitair;

  • Badkuipen
  • Inloopdouches & douchecabines
  • Wastafels
  • Toiletten in verschillende uitvoeringen
  • Kranen
  • Badkamer meubilair en opbergruimte
  • En meer…

Op zoek naar een duurzame oplossing? Ook het hergebruik en herplaatsing van bestaand sanitair behoort tot de mogelijkheden.

Badkamervloer

De badkamervloer speelt een belangrijke rol in de sfeerbepaling van je vernieuwde badkamer. Het is dus van groot belang om hier goed over na te denken. De mogelijkheden zijn vrijwel eindeloos. Ga je bijvoorbeeld voor een betegelde vloer of een gietvloer? En voor welke kleuren en materialen kies je? In een vochtige ruimte dient een vloer over andere eigenschappen te beschikken dan bijvoorbeeld een vloer in de woon- of slaapkamer. Alderbouw heeft kennis over en ervaring met verschillende soorten badkamervloeren en voorziet je graag van passend advies.

Wat kost een complete badkamerverbouwing?

Elke badkamer is anders, zo ook elk badkamerproject. Factoren als oppervlakte, materiaalgebruik, uit te voeren werkzaamheden en het eventueel omleggen van leidingwerk hebben invloed op het financiële plaatje van een badkamerrenovatie. Ook de kosten van sanitair lopen sterk uiteen. Kies je bijvoorbeeld voor een design badkuip of een simpele douchecabine? En wil je een hangend toilet of een traditionele toiletpot? Hoeveel wastafels wil geplaatst hebben? Voor welke vloer kies je? En op welke wijze wil je zorgen voor verlichting? We bespreken eerst je wensen en het beschikbare budget en kunnen je vervolgens een passend aanbod geven.

Voor meer informatie en details over de kosten van een volledige badkamer verbouwing, kun je een vrijblijvende offerte aanvragen.

Leave a Reply

  • (will not be published)

    Wilt u meer weten over Alderbouw?